Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PanX_nick_ukryty

Kilka opinii... z punktu widzenia mężczyzny.

Polecane posty

Gość PanX_nick_ukryty

Witam. Na wstępie się przedstawię- byłem tu nie raz. Udzielałem się nawet kiedyś ;) Pomińmy kwestie powstawania debilnych tematów typu "błona dziewicza w odbycie"- po takich tylko brudzę monitor i spadam z krzesełka na którym wygodnie siedzę. Martwi mnie natomiast... A z resztą- kogo to interesuje. To jest forum anonimowe, i każdy kto tylko zachce może napisać brednie stulecia, dokręcić sobie skrzydła i pokazać skrzywioną fujarę. Ale to, co dzieje się w tematach "linijkach" jest straszne... Wiem, rozumiem- ktoś może mieć chęć na bardzo "chujnie" obdarowanego feceta. Ale z autopsji, wiem że to mogą być pojedyncze fantazje, a przy pójściu "na całość" kończy się bólem podbrzusza przez najbliższe kilka dni... Piszę to jako facet(no dobra, chłopak). I w sumie... Temat o wielkości penisów(największy i najmniejszy), sprowadza się do oczerniania posiadaczy średnich i tych-mniejszych, a pernamentnej gloryfikacji(osz kur... Ale wyniosłe słowa;P ) dużych. I ostatnio przeglądałem wpisy, gdzie 15to latek miał 19, 17to latek miał 21. A niech mają ;P Ale powiem że w takich przypadkach- mogą mieć problemy z partnerkami;P Prawda że wiele kobiet lubi raz delikatnie, a raz tak że możnaby ją przerżnąć na pół. Średni nie sprawia problemu. Ale przy ponad 20cm zaczynają się schody. Teraz spójrzcie na linijki, ręce, cokolwiek- i popatrzcie na 20cm. Dużo? A x% wpisów w temacie mówi o 32cm itp. Chyba od anusa mierzone :] To wracamy do historii. W swoim krótkim życiu, miałem 3 partnerki, z każdą był problem... Pomijajmy kwestie charakterów itp. to mieliśmy wręcz idealnie dopasowane. Ale fizycznie- był problemy. I nie ważne, jak długo się przygotowywaliśmy, gry wstępne itp. pierdółki. Używanie całego sprawiało im ból. A to "tylko" 22cm... Tak mało, a tyle bólu... Pomyślcie- co to za frajda jak wchodzi w was coś rozmiarami potobne do puszki dezodorantu i powoduje na początku przyjemność, a później tylko ciche lub głośniejsze "ał..." Co to za frajda ze spontanicznego seksu? Odp. Żadna- tylko kontrola... Hm, nie wiem czy chce mi się dalej pisać, bo wiem że to jest bezcelowe :] Ciągle będzie pisane mam 2x cm, spałam z 2x cm itp. blablabla. Przykłady megafalliczności i pustostaństwa emocjonalnego oceniającego faceta po długości fujary ;P Od razu odpowiedź- nie jestem frustratem z twarzą mopsa, nie jestem panem tłuścioszkiem-zamonitorkowym, nie mam małęgo penisa, ani nie jestem przykładem męskiej kurwy czyli macho... Pozdrawiam. A.

Gość PanX_nick_ukryty
dziekuje za uwage :) A teraz ide sobie wcisnąć kalafiora w odbyt

Gość PanX_nick_ukryty
Mmm, nie wiedziałem że tak dobrze mnie znacie ;] Który chętny, mogę się podzielić z panem podszwem ;]

Gość ale bredzisz
Po pierwsze to nie długość nad którą się tak namiętnie rozwodzisz ale grubość się liczy. Miałem sporo kobiet i wiem że to grubość jest najwazniejsza, to ona daje poczucie wypełnienia, to odpoiwednio gruby penis daje szanse na normalny orgazm pochwowy. Myślisz że czemu tyle kobiet lubi fisting i duże sztuczne członki ano po to żeby coś w sobie poczuć.

Gość gość
Mnie długi uwiera w szyjke macicy za bardzo, tak że sie seksic odechciewa:o

Gość ale bredzisz
Jedna z kobiet mi kiedyś powiedziała o idealnych wymiarach członka dla przecietnej kobiety i ja sam uwazam podobnie 16 cm długości ( czyli średnia ) 16 cm w obwodzie ( znacznie ponad średnia )

Gość nie_chce_mi_sie_nicka_wymyślać
(nie chciało mi się pisać nicka więc wymyślam) Hm, wybacz- jeżeli bredzę. To może trafiałem nie tak, albo coś z tym jest naprawde. Bo obwodowo mi też niczego nie brakuje ;P Jest prawie Twoje idealne 16cm ;P Wybacz pomarańczowy znieważaczu- Twoja opinia mnie ne satysfakcjonuje. Generalizacja- rubbish. Cóż- może trafiałem na partnerki które miały przypadłość którą ma Pozdro? A może poprostu "co za dużo to nie zdrowo" ?