Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

svemir

Przemijamy i taka jest prawda...

Polecane posty

Gość gość
Solway--> pewnie nie, ale widzisz......nie wiem nawet jak to wyjaśnić. Ja jestem chodzącym pomysłem i strasznie by mi podcinalo skrzydla, gdybym musiala realizaowac jakies z gory ustalone wytyczne, nawet jesli chodziloby o badania nad czymś. Na takim UW czy Polibudzie, dostaje wolną rekę i moge sie realizować, aż padne, jesli zdobede na to pieniedze z ministerstwa. Mnie to sie marzy Politechnika w Poznaniu, najlepszy w Polsce mają zaklad zajmujący sie technologią baterii i kondensatorow, jeden z lepszych na swiecie, ale czy sie odważe wyjechac z Wawy to nie wiem.....:o

No dobra... Solvay to tylko przykład, bo mają ciekawe logo i plątałem się tam kiedyś po korytarzach. :D

Gość gość
Własnie patrze na stronke...nic mnie niestety nie interesuje w solvaju, taka ze mnie wybredna małpa:o

Gość gość
A snułeś sie po polskich korytarzach, czy nie? Widze, że sieć mają ogromną na calym swiecie.

Snułem się po korytarzach i różnych działach w centrali, poznając działanie dużej firmy. Ale to stara historia. Został mi tylko krawat.

Imagine there\'s no heaven It\'s easy if you try No hell below us Above us only sky Imagine all the people Living for today... (by John Lennon)

... You may say I\'m a dreamer But I\'m not the only one I hope someday you\'ll join us And the world will live as one

Gość gość
EEEEEEEEEE?Co such file here:oorYou have no acess to this document:o

My crow A crow flew into the tree outside my window. It was not Ted Hughes\'s crow, or Galway\'s crow. Or Frost\'s, Pasternak\'s, or Lorca\'s crow. Or one of Homer\'s crows, stuffed with gore, after the battle. This was just a crow. That never fit in anywhere in its life, or did anything worth mentioning. It sat there on the branch for a few minutes. Then picked up and flew beautifully out of my life.   Raymond Carver (1939-1988)

“never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee”

Gość gość
Dobar Dan 🖐️;)

Gość gość
Co to za smuty?😠

Gość gość
Jak nie można, jak można :classic_cool:Widze, że Cie na poezje wzielo:D

Gość gość
Musze spadac:o Mam bardzo poważne rzeczy do zrobienia. Obejmują wyrywanie włosów z nóg bez znieczulenia :classic_cool:🖐️