Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mariannaaaa

MAM WIELKI TALENT A NIE MOGE GO WYKORZYSTAĆ A TAK MARZE O TYM BY ŚPIEWAĆ

Polecane posty

Gość mariannaaaa

a wiec chodzi o to ze jestem cholernie niesmiala i nie ma mowy o tym bym poszla do idola czy szansy na sukces bo bym padla przedkamerami chyba :( to strazne bo to mi przezkadza a tym by spelnic marzenia .. A MARZE BY ŚPIEWAĆ ..CHOLERNIEMARZE O TYM CAŁE ZYCIE JUZ W DZIECINSTWIE SPIEWALAM DO DEZODORANTU I UDAWALAM ZE TO MIKROFON wdomu ciagle spiewanm cos i nuce i kazdy kto mnie slyszy tak sie zachwyca mym głosem ze aż placze ze marnuje taki talent :(tak bym chciala spiewac i niemoge :( jak myslicie czy jest mozliwosc nagrac swój glos gdzies i zeby mnie ktoś tylko posłuchal i ocenil bez koniecznosci stawania przed kamerą .. jak myslicie jak mozna spelnic takie marzenie by spiewac gdziekolwiek??tylko wstyd trzeba zgubic ichyba bo innego sposobu nie ma :(

Gość kosstaraaa
spiewaj wiecna weselach

Gość Wstaw swoje nagranie na
youtube.com Możer znajdą cię tak jak Esmee Denters...

Gość malusi icocc
no włąsnie to super pomysł..

Gość kkksssss
buhahahaa

Gość do autorki mariannny
przeciez bycie piosenkarka nie jest jedoznaczne z natychmiastowym wystepem na scenie, od tego sa szkoly, ktore cie do tego przygotowuja, szkoly muzyczne, aktorskie, ktore pozwalalaja na otwarcie sie przed ludzmi i na nabranie pewnosci przed wystepami. tego ucza w szkolach.Uwierz mi jak zrobisz pierwszy krok to potem pojdzie jak po masle, tymbardziej,ze skoro masz taki glos bedziesz slyszlaa wiele pozytywnych opinii.