Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość połowa ser_ca

źle mi !!! tak bardzo bardzo mi źle.. chlopak ktorego KOCHam siedzi wlasnie na

Polecane posty

Taka terapia chyba by jej sie przydala ... Kochana gdyby mezczyzna ktorego kocham zaserwowalby mi takie cos, nie patrzylabym na to czy go kocham ... urazilby moja godnosc i tyle, nie dalabym sie tak ponizac:O Na szczescie mam porzadnego faceta;)

Gość połowa ser_ca
Dzieki za wszystkie wasze odpowiedzi.. niewiem jak to dalej będzie. Postaram sie JJAKOS ztym skonczyc ale jak? :( odezwe sie niedługo teraz musze leciec.. położe sie spac i bede sie wpatrywac w telefon myśląc... "zadzwoni?" ... DOBRANOC

Gość połowa ser_ca
a ta terapia szokowa moze by sie przydala..

polowa ser_ca ...-> Spij dobrze i zdecyduj sie wreszcie na zerwanie znajomosci ... nie warto sie tak meczyc i zadawac sobie tyle bolu, uwierz mi:) Napisz jutro co i jak, wrazie czego razem pomyslimy jak sie pozbyt tego drania :P hehe papa

pomysl, ze on teraz lize sie z inna dupa, pomysl, ze wsadza reke pod jej bluzke i podnieca sie przy tym. Pomysl, ze jestes dla niego zwykla kurwa, ktora zasluguje na ochlap jego obecnosci w twoim zyciu, traktuje cie gorzej jak psa, a ty jeszcze czekasz az zadzwoni. Ta laska, z ktora teraz dobrze sie bawi tez jest zadowolona, ze ci uwlacza. Ma moktro w majtkach tak sie swietnie bawia, a ty? Marnie piszesz, ze jeszcze cos do niego czujesz :O skoro jestes taka zalosna, to nie dziw sie, ze on traktuje cie jak ostatnia zalosc na tej ziemi :O litosci :O

Gość połowa ser_ca
Delicious_ kochana jestes dziekuje :* i reszcie tez.. ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj...

Gość połowa ser_ca
nocna zmiana---> mysle :( miłe to nie jest

a teraz niech dotrze do ciebie, ze tak wlasnie jest :O jak myslisz, polizal juz jej sutek? Wsdzil reke pod spodniczke (rozpial spodnie)? Ciekawe, czy ona juz wyczula co on TAM ma :O a ty jutro masz byc szmata, ktora wytrze po niej brudy, bleeee

Gość połowa ser_ca
bez przesady.. nie uwazasz?

Gość moje zdanie...
Ok, ale nie wyzywajcie odrazu chłopaka od najgorszych. On wie wogóle co Ty do niego w tej chwili czujesz? Mówiłaś mu o tym? Jeśli nie to nie miej do niego pretensji, że siedzi z inną laską na imprezie, czemu Cię zresztą na niej nie ma?

Gość połowa ser_ca
wlasciwie to chyba wlasnie takiego pisania mi trzeba..... kurrrrrrrrrrrr de e :(

Gość narazie tylko patrzę
o matko, ja go nie znam a już go nienawidzę

jak to nie wie, skoro ją wykorzystuje? Fajnie jest mieć takiego gadającego pieska, któego odstawisz na półkę gdy wpadnie w oko jakaś inna laska.

Gość połowa ser_ca
Wie co czuje wie. a nie jestem tam bo nie chce tam siedziec i na nich patrzyc.. zreszta moze lepiej byloby zebym tam wlasnie byla, ale jak to zobaczylam to sie załamałam.. i wyszłam.

Gość połowa ser_ca
własnie napisał do mnie smsa, że zaraz będzie, ale nie miła czasu kupić gumek :-(, bedziemy to robic na zywca

Gość narazie tylko patrzę
to prawda , facet który spotyka Cie tylko, aby cię puknąć, a na imprezy chodzi z kimś innym, Ciebie NIE KOCHA, jestes mu tylko po to potrzebna aby mógł się zaspokoic

Gość połowa ser_ca
zawsze miał gumki - (XL), ale może zuzył z tamtą panną

albo podbudowac swoje ego, ze jest na swiecie glupiec, na ktorego mozna napluc, a ten powie\" jak romantycznie deszczyk dzis pada\" wiedz, ze sie juz puka od dawna

Gość połowa ser_ca
tam ktos na gorze to nie ja... niewiem co on w sobie ma ale cos ma.. :( cos takiego co widze gdy jestesmy we dwoje.. . Kurde to jest bez sensu wiem i postaram sie z tym skonzyc..ile razy bede o nim myslec wejde na ten topik i zaczne czytac... :(

Gość połowa ser_ca
będzie za jakieś 15 mn, idę zrobić szybki prysznic i lewatywę i zaraz dam znać co dalej.

Gość połowa ser_ca
te glupie wypowiedzi to nie ja.. ;|

Gość połowa ser_ca
to nie ja pisałam o tej prezerwatywie XL, ale ten ktoś napisał trafnie, b takich używa

Gość połowa ser_ca
odezwe sie jutro. DOBRANOC WSZYSTKIM :*