Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pati3

dlaczego faceci lubią robić minetki?nie rozumiem co ich w tym pociąga

Polecane posty

Gość pati3

Gość meska szowinistyczna świnia
jak to co ?? smak i zapach c.i.p.k.i :-p

Gość dlaczego nie każdej
??

Dlaczego nie każdej? A czy dziewczyna robi loda każdemu facetowi którego napotka na ulicy? Oczywiście że nie tak samo jest z minetą

Gość dlaczego nie każdej
chodziło mi o wypowiedź Józka bo powiedział ,że nie każdej SWOJEJ PARTNERCE a to jest conajmniej dziwne dla mnie...

słyszałam, że spontaniczna reakcja kobiety na minetkę, powoduje erekcję. dlatego smak i zapch oraz sama czynność jest kojarzona z czymś bardzo przyjemnym :D Takie warunkowanie - jak u Pawłowa

Gość dsfd
bo niektore nie gola bobra, wiec mineta odpada

zgadza się energia to samo z kobietami Jak moja robic mi dobrze i widzi pozytywne reakcje mojego organizmu to automatycznie i jej sie robi dobrze. Do układ naczyń połączonych Satysfakcja jednego partnera przynosi satysfakcje drugiemu Dlatego to wszyscy lubujemy sie w oralu :)

Gość magda -może
wstyd ze tego nie wiem ale to ze wzgledu na wiek chyba czy ktos moze mi wyjaśnic co to jest minetka tylko poważnie proszę

No magda naprawde powinnaś się wstydzić :) Mineta to pieszczoty oralne okolic duzych i małych warg sromowych. A także łechtaczki i spojenia duzych warg To także wkładanie języczka do środka jeśli taka jest wola partnerki No to chyba tyle odnośnie minety

Gość magda -może
do dsfd dzięki

Gość mnbbb
nie wszyscy lubia. wlasciwie to nie lubimy jej robic, satysfakcje daje nam nie robienie minetki, ale to jak wy sie dzieki temu czujecie. my nie zwracamy takiej uwagi na sluz, syf i smrod w przeciwienswie do was cnotki niewydymki co brzydza sie robic loda

Gość skowroner
minetka ok zeby wszed zapach da sie przezyc ale zabyt pieknie nie pachnie a śluz troche obrzydliwy jak bys wziol i slimaka polizal .Normalny czlowiek sie kapie a nie zarasta brudem i smierdzi dlatego przed seksem kąpiel i po ja tak uwazam.

Gość FUBUxMETIN
PONIEWAZ MA CIE PYSZNE CIPKI