Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewka marcheeewka

EVE

Polecane posty

Gość ewka marcheeewka

jestes ?

Gość ewka marcheeewka
powiedz mi czy mama mowila ci cos o pomadce ?? bo chcialam zamowic ale mialas mi sprawdzic kolor w karcie kolorow

Gość achnaaa
Wiesz co nic nie mówiła ale ja widziałam że jest zaznaczone, w karcie kolorów? hmm jak będzie to sprawdze

Gość achnaaa
ta dziewczyna bedzie u ICbeie jescze długo czy chce wracac do domu? Zastanawiam się czy nie łatwije by CI było cos tutaj znaleźć, a byłaś tam w Urzędzie pracy

Gość ewka marcheeewka
nie bylam ale cv zostawialam w sklepach wszedzie chca na stale ludzi :/

Gość ewka marcheeewka
z work and proit czasem chodze ale to rzadko moze cos sie jeszcze trafi ale genralnie to mi sie odechcialo :(

Gość achnaaa
A jak ta dziewczyny? Nie chce narazie wracać do domu?

Gość ewka marcheeewka
ona szuka i jutro ma spotkanie w spraiwe stalej pracy takze do wrzesnia chyba zostanieale ania jest spoko takze jak bys przyjechala spalabys ze mna :D

Gość achnaaa
no to super, ale jeśli ona znajdzie prace to mogłaby się dołożyć do czynszu....

Gość ewka marcheeewka
jak przyjade do jastrzebia to gabrysia ma wpasc bo chce sobie kupic perfum z tej firmy L&M moze przy okazji tez mama sobie kupi bo widzialam ze jej sie konczy wiec nie zapomnij i powiedz mamie zeby czasem nie kupywala nic :) bo z tej firmy naparwde sa fajne i wydajne zapachy

Gość ewka marcheeewka
tzn na caly czyns bebe miec bartek zostail 450 zl i michala taka ma dac 300 zl czyli bedzie na czayns za cale 3 miesiace wakacji ona ze mna bedzie rachunki placic A zabierzesz mnie do sfery i kupisz mi cooosss :P ?

Gość achnaaa
Ale któa GAbrysia? Ta z hiszpańskiego?

Gość ewka marcheeewka
mam 30 zl za bilety co doatalam za troche pracy w kinoplexie i widzialam cudnaaa koszule w new yorkerze za 35 zl i chyba pojade dzis i na odstresowanie sobie kupie :P

Gość ewka marcheeewka
tak ta gabrysia ktora znasz :)

Gość ewka marcheeewka
a kiedy masz te wolne dokladnie ??

Gość achnaaa
Ale ja na razie jeszcze nie wiem kiedy przyjade, jak coś niedrogiego to Ci kupie ale i tak uważam że ona powinna sie do czynszu dołożyć, choć troszkę...

Gość achnaaa
Kurcze musiałabym się z Nią spotkać ale jak P... pojedzie to wtedy będe mieć wiecej czasu.... ale upały niby mam czas ale nic mi się po prostu nie chce robić..., jade dziś do ortodontki wiec kolejny dzien w plecy

Gość ewka marcheeewka
hmm wiesz co ona mowila ze jak zarobi to da bo generalnie ma nie ciekawa sytuacje teraz rodzice maja jej dawac na studia bo od pazdziernika zaczyna na ath zaocznie socjologie a na zycie musi sobie sama zarobic

Gość ewka marcheeewka
spotkasz siejak przyjedzie do nas :) w przyszly weekend przyjade chyba ze z w&P mi napisza to przyjade np w poniedzialek bo przewaznie inwentaryzacje sa w weekendy, i poznije przyjechalabym od razu z toba :)

Gość ewka marcheeewka
to P.... zeby dyskretnosc zachowac hehe

Gość achnaaa
a teraz w weekend co robisz?

Gość ewka marcheeewka
teraz mam nadzieje ze napisza z tego W&P

Gość achnaaa
Odnosnie tego mojego przyjazdu to jak tylko będe coś wiedzieć to Ci dam znać i zaplanujemy ten mój urlop. On wtedy już tam będzie więc ja będę musiała się czymś zająć bo inaczej będzie ciężko:( W sumie to jeszcze do mnie nei dociera i chyba nie dotrze dopóki go Nie zobaczę w m....

Gość ewka marcheeewka
a wlasnie nie chcesz miec funduszu emerytalnego w commercial union bylam na takiej prezntacji i to jest jeden z lepszysz jak bys sie zgodzila to bym dostala za ciebie 50 zl

Gość achnaaa
nie moge zmienić bo jestem w PZU, powiem CI że oni CI i tak dają mało bo niektózy to podobno kilka stówek za "zwerbowanie" osoby dostają pogadaj z osobami w twoim wieku bo oni jeszcze nie mają wybraneo funduszu

Gość ewka marcheeewka
sama sie chcialam tam zapisac ale oni chca tylko tych co juz pracuja

Gość achnaaa
o rany ale mają wymagania...

Gość achnaaa
a nie umiesz kurcze na necie poszukać jakiś ofert, kurcze normlanie nie umie uwierzyć że tak duże miasto a taki problem z pracą...

Gość achnaaa
a nie umiesz kurcze na necie poszukać jakiś ofert, kurcze normlanie nie umie uwierzyć że tak duże miasto a taki problem z pracą... Odnośnie pocieszania to kupiłam sobie wczoraj super spodnie na siłownie za 50 zł... przecena z 60:P Takie czarne i obcisłe nie jak te moje stare workowate... musze sobei jeszcze kupić buty bo przeciesz trzeba się jakoś prezentować:)

Gość ewka marcheeewka
no co dzien jestem na stronie praca.bielsko dzis byla oferta dot hosstess ale w cieszybie i wisle a tak to jak juz ci pisalam potrzebuja na stale ludzi