Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trybiunka

W JAKI SPOSOB OZNAJMILYSCIE SWOIM UKOCHANYM ZE JESTESCIE DZIEWICAMI

Polecane posty

Gość trybiunka

ja mam z tym nielada klopot juz pare razy sie do tego zabieralam ale nic z tego.moj ukochany nie podejrzewa mnie ze jestem dziewica i ciagle sie domaga sexu ja jednak chce z tym poczekac bo zamierzam to zrobic z tym jednym jedynym jak mam mu to powiedziec w jaki sposob wy dalyscie do zrozumiena swoim ukochanym o ile ktos mial taki problem prosze o pomoc;(

Gość gwtreg
ja powiedziałam o tym gdy dosyć śmiało mnie pieścił, zapytałam czy będzie ostrożny, czy nie zrobi mi krzywdy a potem dodałam że nigdy nie byłam z żadnym mężczyzną, żaden mnie nie dotykał, to ostudziło jego zapał no a potem okazało się że on i tak mi nie za bardzo wierzył, póki nie sprawdził ;)

Gość trybiunka
no tak ale ja nie chce tego jeszcze z nim zrobic i chce mu dac lekko do zrozumienia zeby sie tak nie napalal

Gość ona175
powiedz mu jak bedzi sie dobieral, ze to dla ciebie za szybko, ze jestes dziewica i na razie chcesz pozostac w tym stanie ;) az do odwolania:classic_cool:

Gość gwtreg
ja ci nie próbowałam nic radzić (bo i nie wiem co), odpowiedziałam tylko na pytanie w temacie ;)

Gość mis kolabor...
niechcialbym miec takiej kobiety.Idiot

Gość mis kolabor...
niechcialbym miec takiej kobiety.Idiot

Gość trybiunka
mis kolabor mnie naprawde nie obchodzi jaka kobiete chcialbys miec dla mnie to nie jest najwazniejsze i nie kazda kobieta musi sie dawac facetowi odrazu widze ze ty o psychice kobiet niewiele wiesz

Gość to zależy
czy długo sie spotykacie. ja jak poznałam swojego chłopaka to byłam młodziutka, wiec oczywiste było, że nie kochałam się z nikim - nie musiałam tłumaczyc. jeśli nie chcesz to mu to powiwedz i nie tłumacz za dużu, to że szanujesz siebie nie powinno ztrazić chłopaka chyba że ma nieczyste intencje;)

Gość mis kolabor...
I wlasnie potwierdzilas moja teze. Akurat nie mialem na mysli tego czy jestes dziewica czy nie. Chodzi mi o to ze nie chcialbym miec tak glupiej dziewczyny

Gość to zależy
nie stważaj też zbyt intymnych sytucji bo jak w trakcie pieszczot wyjedziesz mu z tekstem że nie to się wkurzy, lepiej spotykaj się z nim w miejscach gdzie nie ma ku temu warunków

Gość a mój chłopiec
poprostu sam sie mnie o to spytał, podczas tych śmielszych pieszczot, bo chciał wiedzieć na ile sobie może pozwolić:) I tak jest do tej pory. nie robi niczego na co ja nie miałabym ochoty. twój chłopiec też powinien Cie podpytać o to i owo albo Ty powinnać go sprowokować do rozmowy. Nie musisz chyba składać mu oświadczenia:) Poprostu ty sama zapytaj go o coś intymnego:) Tak mi sie wydaje.

Gość a mój chłopiec
no to zależy też ma racje, lepiej go nie prowokować i nie doprowadzać ciągle do sytuacji intymnych:)

Gość trybiunka
dzieki dziewczyny swoja droga mis kolabor nie wiem jakim sposobem oceniasz tak szybko czy ktos jest glupi bo dla mnie mozesz ty byc glupi ale ja sie nie wypowiadam o tobie bo mi cie poprostu zal