Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TAMIEMU CIALU MOWIE FACET

czy to co jest na obrazku mozna nazwać kobietą ??matko to cialo dziewczynki !!

Polecane posty

Gość TAMIEMU CIALU MOWIE FACET

http://www.kozaczek.pl/plotka.php?id=3118 a taka seksbomba dla wielu:( gdzie tam są biodra i piersi? KOCHAM WAS POLKI BO JA WIDZE NA ULICY TE PUPY I KSZSTAŁTNE BIUSTY I JAK KRECICIE NIMI TO AŻ PODNIECENIE NARASTA :)ACH MY TO MMAY KOBIETY FAJOWE W POLSCE I KSZTAŁTNE..

Gość TO DZIALAAA
bo to jakas dziewczyna jest na focie kolego przecież :)nie znam jej zresztą:)

Gość TO DZIALAAA
dziewczynka a nie dziewczyna chcialam napisać . wyglada mi gdzieś na 13 lat :) pozdro

rzeczywiscie,ten stroj koapielowy nie dodaje jej uroku,ale uwazam,ze jessica alba ma fantastyczne cialo i niesamowicie,naturalnie piekna!i co najwazniejsze nie obnosi sie z tym jak co niektore hollywoodzkie pseudo gwiazdeczki;-)

Gość jaka chudzina
a fuj

Gość WKURWIOPNA 11
ja pierdole, przestancie z tymi topikami, JESTESCIE POPIERDOLENI CO NIEKTÓRZY, WIEM ZAZDROSCICE, ALE KURWA MYSLCIE SOBIE CO SE MYSLICIE, A NIE TYSIAC TOPIKÓW NA TEMAT: "JAKA TO JESSICA ALBA JEST CHUDZINA" :/ KURWA MAM WAS DOSC, FORUM SIE ROZPIEREDOLIŁO! :\ DAJCIE JEJ SWIETY SPOKÓJ, NIE MOZECIE WYMYSLIC CZEGO INNEGO, JA PIERDOLE :| WEZCIE PRZYNAJMNIEJ INNA GWIAZDE :/ A GDYBY JESSICA CHCIAŁA BYC GRUBSZA NAPEWNO BY BYŁA :/ WIEC NIE WIEM PO CO TO ZZAKŁADACIE, ZEBY SIE DOWARTOSCIOWAC :| ONA JEST ŁĄDNA I TEGO NIE ZMIENICIE :| BOZE CHORZY JESTESCIE :| JA PIERDOLE :. SORY ZA PRZEKLENSTWA ALE PRAWIE SAME DEBILE I DEBILKI TU SIEDZĄ :|

Gość palec grety
ales sie poplula,wytrzyj sie serwetka