Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiajacaaaaa

Jaką zrobic niespodzianke, albo przyjemność??

Polecane posty

Gość zastanawiajacaaaaa

Mam pytanie.. chcialabym zrobic jakas przyjemnosc swojemu partnerowi i tym samym ojcu naszego dziecka:) Tylko brak mi pomysłu..:O To wcale nie musi byc cos szalonego... ale .. hmm.. jakos brak mi koncepcji:O Moze cos doradzicie??;) Nie chodZi o to zeby to byl jakis wypad w himalaje, czy do Kenii;) po prostu niby cos zwykłego ale milego jednoczesnie:) Jestem w 8 mies. ciazy takze wyczyny ekstremalne odpadaja..;) Pozdrawiam Was cieplutko i dziekuje za pomysły:) Mam nadzieje, ze moge na Was liczyc:)

Gość podnoszee

wszystko zależy on finansów., a możliwości są nieograniczone jak sie ma duzo kasy ( wyjazdy weekendowe, drogie i ekskluzywne prezenty) fajne są prezenty ktore można robić razem... np jakas fajna gra planszowa (mysmy sobie kupili kiedyś scrubble a ostatnio chińczyka -bardzo miłe wieczory) faceci lubią gadżety - czapeczki koszulki z nadrukami, breloki, jakieś narzędzia. jesli ma jakies hobby, to teraz w ksiegarniach znajdziesz książki o wszystkim - np o fotografii - na pewno bedzie fotografował wkrótce wasze maleństwo, może mu się przyda kilka profesjonalnych wsazówek. a może bilety do teatru? ale teraz to chyba sezon ogórkowy...