Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alexisss

Solarium z natryskiem ?

Polecane posty

Gość alexisss

słyszał ktos o czyms takim ? tzn zwykła kapsuła w srodku cie spryskują czyms opalajacym + lampy

Gość alexisss
wie ktos moze jak sie do fachowo nazywa?

Gość solarium z WYTRYSKIEM

slyszec slyszalam ...ale w moim malym miescie takeigo wynalazku nie znajde :) Moze w wiekszych miastach typu W-wa Krawkow

Gość pracuje w solarium
opalanie natryskowe tak to wygląda :http://www.allegro.pl/item213071217_opalanie_natryskowe_szkolenie_grattis_.html#photo jedna sesja kosztuje ok 60-70-80 zalezy jakie miasto, ale efekt jest natychmiastowy. nie mozna sie po tym kąpac o 5h tak jak i po normalnym solarium efekt utrzymuje sie tak jak po zwykłym solarium ale trzeba nawilżać:) pozdrawiam

Gość alexisss
kurcze wiem cio to jest te opalanie natryskowe , ale mi chodzi o troszke inne , kurcze nie wiem jak to opisac , wchodzi sie do zwykłego solarium i jest taka bryza płynu ktora osiada na ciało

jest tylko solarium natryskowe i solarium te z lampami co tywymysliłas za bryze??

To się nazywa bryza, sama chodzę do takiego. Co jakiś czas psika wodą, może być pachnąca, wtedy nie czuć że skóra się utlenia co daje taki charakterystyczny zapach, i przyjemniaj się opala, nie jest tak gorąco ;)

Gość pinezzka
Kiedys w Niemczech poszłam na solarium i nagle podczas opalania zaczeła pryskać na mnie zwykła woda!!! tak jakby ktos zraszaczem do wody mnie pryskał, podobno u nich to normalka ale w polsce jeszcze nie widzialam takiego czegos.... może o to chodzi??

Gość z pachnącymi olejkami
czy coś

aaaaaaaaa to o to wam chodzi myslałam ze ona mówi ze jak sie opala za pomącą lamp to pryska samoopalacz bo nazwała to solarium natryskowym he he

ja chodze na solarium gdzie jest mgielka, aktywna co poltorej minuty. do tego jak wlaczam opcje relax lub wital spryskuje twarz cialo i w powiertzr nie czuc spaleznizny od solarium tylko przyjemny zapach aromaterapia :) w moim miescie sa 3 takie solaria :)

Gość pracuje w solarium
my tego nie mamy.. bo przez to niepotrzebnie wzrasta cena za1/min wazne zeby lampy były dobre i wodpowiednim czasie wymieniane..:) takie moje zdanie:)

Gość ahaaaa
xziekuje wam bardzo za odpowiedzi, pewnie chodzi o ta pachnaca wodę, myslałąm ze ona tez bardziej opala

z aromaterapia te lozka sa, super to jest bylam przedwczoraj;) i tez tak schladza cialko psik psik:]

skoro nie wiecie co to jest to chyba nie byłyscie w porzadnym solarium. u mnie w miescie jest kilka takich. pelny automat. stterowanie glosem i wszystko wygodne i latwe w obsludze.