Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Victoriass

rocznik 81

Polecane posty

Gość Victoriass

Mam 26 lat, cudownego narzeczonego, z którym mieszkam od dawna. Mamy własne mieszkanie, dobrą pracę, stać nas na 2 tygosdniowe wakacje za granicą, ciuchy, kosmetyki itd. Ale własnie. Zauważam, ze wiekszosc moich kolezanek jest młodsza, bo z nimi mam o czym pogadac, a te w moim wieku to juz tylko o dzieciach, kupkach itd. by rozmawiały. Czy jestem opzniona czy co? Przecież jeszcze zdaze miec dziecko! A na tym forum widze, ze nawet dziewczyny mlodsze ode mnie o 6 lat, maja dzieci i ich swiat kreci sie wokol kupek, kolek i ulewania i udaja, ze sa szczesliwe. Umieszczają zdjecia swoich dzieci na forum i chcą sie utwierdzic w tym, ze jest im dobrze, choc mieszkaja katem u rodzicow. Dziwny jest ten swiat...

Gość Victoriass
Nie ma żadnej, która też ma 26 lat?

Gość guru Rabesnadratana
Taka już kobieca natura, że sraka bachora daje więcej szczęścia niż mąż, przyjaciele czy piękno przyrody.:o

Gość Victoriass
To chyba trzeba niedlugo zajsc w ciaze, bo zostane bez kolezanek ;/

Gość no to może
A ja tez z 81 i nie mam nawet stalego faceta

Gość Wanilia 1981.01.01
Witam ...jestem mężatką ,matką 5 letniego szkraba..ale nie uwazam zebym tylko rozmawiala o dzieciach i sytuacje zwiazane z nimi ,umawiam sie na pogaduchy z kolezankami ale rozmawiamy jak kazka kobieta ,ciuszki, kosmetyki i.t.p. ale skłamałambym gdybym napisała ze nie rozmawiamy tez czasem o dzieciach to chyba normlne :) jak bedziesz Matka to sama zauwazysz róznice ze taki temat dfziecko jest bardzo pomocny ,pozdrawiam serdecznie