Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baume

co wy na to? nie wiem co z tym zrobic

Polecane posty

Gość baume

otoz mam wloski na piersiach i to nie pare ale mam normalnie wloski, nie sa bardzo dlugie, moze maja z 5cm sa na i miedzy piersiami.wkolok sutkow ciemniejsze trche. nie mam chlopaka i zaden facet nie widzial moich piersi.ale boje sie troche tego momentu, tego jak zareaguje na moje piersi.dodatkowo mam maly biust.mysle, ze to nie jest zahwianie gospodarki hormonalnej tylko taka moja uroda, bo jestem bruntka. nie chce tego golic bo boje sie, ze bedzie jeszcze gorzej. :(

Gość ja wyrywam
mam około 10 na kazdej piersi

Gość pomysl o usunieciu
laserem, raz na zawsze

ja mam tak podobnie mam wokół sutek ale one mają z milimetr i pomiedzy cyckami tez takie jasne i mam chłopaka i on sie zawsze podnieca moimi cyckami heh nie zauwaza tych włosków wogóle

Gość baume
natasha--

Gość baume
kurde nie wyslala mi sie reszta komenatarza chcialam napisac, ze twoje sa w takim razie krotkie, moje tez nie sa niewiaodmo jak dlugie, ze mozna by zaplatac warkocze ale sa widoczne. z jednej strony mysle sobie, zeby wyluzowac i nie wprwadzac sie w kompleksy, ze teraz media kreuja taki wyidealizowany wyglad.lecz z drugiej strony chcialabym podobac sie mojemu przyszlemu:P facetowi. zeby nie patrzyl na mnie z obrzydzeniem.

ja wcale nie mysle ze ty masz je niewiadomo jak długie :) moze jak masz je pojedyncze to pensetą je wyrwij

Gość baume
ale ja nic takiego nie mialam na mysli :) wlasnie to nie sa pojedyncze wlosy ;(

ok :) to kup sobie plastry z woskiem naklej i wyrwij bedzie troche pewnie bolało ale przezyjesz :)

Gość baume
ale czy od tego nie bede miala jeszcze wiecej wloskow?lub beda dluzsze lub ciemniejsze lub wszystko na raz ;|