Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nierozumiemtuczegos

powiedzialam mu co czuje a on

Polecane posty

Gość nierozumiemtuczegos
mala ale to nie jest moj chlopak:( to jest dziwne, bo daje mi sprzeczne sygnaly, sama sie w tym gubie chyba nie bede wchodzic na gg i zobacze, jak napisze albo zadzwoni tzn ze cos czuje, a jak sie nie bedzie odzywal to ....

Gość nierozumiemtuczegos
mala ale sek w tym ze szukam, ale nie moge znalezc, wiekszosc mi nie odpowiada, a fajni sa pozajmowani...

Gość nierozumiemtuczegos
chyba nic z tego nie bedzie:( teraz to wiem juz nawet ponioslo mnie wczoraj ze mu to napisalam, ale to temu ze nie mam nikogo

Gość nierozumiemtuczegos
nie znajdzie.... :( cudow nie ma czuje straszna pustke, czuje sie fatalnie, czemu tak mi sie nie uklada? nie dosc ze sie przed nim otworzylam to jeszcze to na marne poszlo...

Gość nierozumiemtuczegos
ale ja juz mam 21 lat...

Gość mała 7888
zgadzam się z dzizas. Olej go. a jak przestaniesz szukać, to po pewnym czasie sam się jakiś przyplącze :) Głowa do góry. Na pewno masz koleżanki i paczkę znajomych, z którymi możesz spędzać czas. w takim towarzystwie na pewno nie będziesz się nudzić. wiem, że czasem potrzeba jest kogoś bliskiego, ale lepiej nie mieć faceta w ogóle niż mieć byle jakiego (a z tego co piszesz, to ten, o którego Ci teraz chodzi taki właśnie jest). powodzenia życzę :)

Gość nierozumiemtuczegos
mnie sie po prostu wydaje ze mam pecha w sprawach sercowych, zawsze cos spaszcze, nie bylam z nikim w stalym zwiazku...

Gość nierozumiemtuczegos
poprawka: nie ze nie bylam w stalym, ale ze nie bylam z nikim np rok, 2,3 lata tak jak inni, tylko najdluzej to 4 miesiace:(

Gość mała 7888
Ja jestem od niespełna roku z chłopakiem, z którym kumplowałam się od 3 lat. wcześniej też szukałam na siłę i nic nie wychodziło albo trafiałam na frajerów. A jak przestałam tak na siłę szukać to tu taka niespodzianka! Nie szukaj na siłę! Jesteś jeszcze młoda, staropanieństwo Ci na razie nie grozi :) Uwierz w siebie! Lepiej poczekać dłużej na faceta, z którym naprawdę będziesz szczęśliwa, niż tworzyć związek z facetem o którym piszesz, który nie ma czasu nawet na smsa do Ciebie. Powtarzam: lepiej nie mieć w ogóle faceta niż takiego, który sprawia nam przykrość i na którego nie możemy liczyć!

Gość nierozumiemtuczegos
dziekuje! ale mi to jak grochem o sciane... no i wizicie, siedzi na gg i nie zagada