Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agiagi

ciaza bez seksu

Polecane posty

Gość agiagi

dlaczego moj maz nie chce sie ze mna kochac od chwili,gdy dowiedzial sie ze jestem w ciazy??????? mowi,ze podniecam go jak wczesniej(2msc nic nie widac jeszcze),ale boi sie ze dzidziusiowi cos zrobi,albo ze dziecko bedzie swiadome, tlumaczylam mu,ze jest wszystko oki i nie ma zadnego problemu ale nic, rok bez seksu mam z glowy,straszne

Gość zaden problem
znajdz sobie kochanka

Gość agiagi
dobry pomysl hihhihihih

Gość agiagi
a widze,ze i inne dziewczyny maja dziwnych mezusiow jak moj,wiec nie jaestem taka osamotniona :-)

Mój też się bał i prawie całe 9 miesięcy nie uprawialiśmy \"porządnego\" sexu! Ale to nie znaczy że wcale nie współżyliśmy! U nas to jeszcze ja stawiałam bariere bo baardzo nieatrakcyjnie się w ciąży czułam:(

to normalne facet sie boi musisz z nim dużo rozmawiać i to przyniesie rezultaty nam pomogło i jest super seks choc wiadomo nie taki jak przed ciążą bo do rozwiązania zostało 33 dni

Gość karuzo
Fajny pretekst.Tez zastosuje.

Gość karuzo
A tak powaznie to by mnie chyba sperma rozsadzila .Ciekawe jak ten twoj maz sobie radzi.Zenada.

Gość Gonia1987
A mój mąż ciągle by się teraz kochał. Mówi, ze nigdy nie byłam dla niego barzdiej sexi niż teraz z tymi krągłościami....ale niestety ze mna jest cos nie tak i to ja nie mam teraz ochoty na igraszki z mężem.:(:(