Gość hfhdch Napisano Lipiec 18, 2007 mam problem i juz naprawde neiwiem co z tym zrobic :| mam chlopaka bardzo go kocham ni chce z najchetniej spedzalabym z nim kazda wolna chwile ( ni no nei zawsze kazda) . mam tez moja najlepsza przyjaciolke juz od dziecinstwa zawsze sobie pomagalysmy bardzo czesto sie widywalysmy i wszystko robilysmy razem. od kiedy mama chlopaka wszystko sie zmienilo on ja niecierpi twierdzi ze jest dziecinna( ma w sumie racje) i ze to przeciez chyba on jest dla mnie najwazniejszy a nie jakies kumpele. najchetniej chcialbym zebym zerwala te przyjazn ale ze wzgledu ze wie ze na to nie ma co liczyc nie zabrania mi sie z nia spotykac. goska natomiast gada mi ze ciagle przebywam ze swoim chlopakiem i ze wogule nie mam dla niej juz czasu jak kiedys i ze teraz on jest dla mnie najwaznijeszy a nie ona. i co mam teraz zrobic? jak pogodzic to wszystko tak zeby i moj chlopak i ona byli zadowoleni? pomozcie bo naprawde czuje sie z tym okropnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach