Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kucyk77

bylo ale jak poznac ze facet cie zdradza?

Polecane posty

wiesz co, a jakbyś jakimiś swoimi kanałamis spróbowała dotrzeć do pracownika sieci w której on ma telefon. (nie wiem, znajomy znajomej, mozna też spróbowac przekupić jakiegoś kolesia z Ery czy plusa....) Wydrukowanie blillingu to dla niego pestka, a Ty bedziesz wreszcie miała czarno - na białym

Gość kucyk77
kurcze po co oni a jak Ty tego dokonalaś?!

Gość kucyk77
heineken no....to jest jakis pomysł..... spróbuje popytać.

Gość Ja Ci powiem tak...
Obawiam się, że facet jest na tyle sprytny, że nie złapiesz go na tym. Może weź go pod włos. Jeśli macie domowy telefon to powiedz, że dzwoniła Pani Kasia albo Basia. Zoabaczysz po minie jego....

Gość kucyk77
ja ci powiem, tak wszystko dobrze, tylko mina to nie jest zaden dowód, nawet w dyskusji. ja potrzebuje czegos oczywistego, bo ze on ma ten romans to sie chyba wszystkie zgadzamy...

Gość kurcze i po co oni
Kucyk Podstawowa sprawa to komputer, są różne keylogery -czyli programy zapisujące każde kliknięcie klawiatury do pliku. Nie szkodzi, że system jest od nowa zainstalowany. Jesli ma coś na sumieniu to na pewno będzie pisał jakieś maile itd. On nie używa żadnego komunikatora?

Gość Ja Ci powiem tak...
Żeby mieć oczywisty dowód musiałabys go śledzić, a nie masz możliwości raczej....

Gość Ratunku-Na pomoc-Help
Wez detektywa ;)

Nie ywglada ciekwawie to co piszesz :( Raczej trzymanie przy sobie komorki jest jednoznaczne....cos sie chce ukryc...

Gość kucyk77
nic mi nie wiadomo, zeby uzywal, w ich laptopach fimowych chyba nie wolno ich instalowac, a w domowym nie zamuwazylam, zeby byl jakis. ale poczty i maile owszem. a keylogery skąd mam wziąc? nie chce dowodu tkiego jak zlapanie go in flagranti tylko czego takiego typu mail, sms, no wiecie.

Gość kucyk77
kurcze, dzieki! poczytam sobie wieczorem :)

Gość kucyk77
no zajrzalam tam i wlosy mi sie zjezyly. robi mnie w pomkę jak nic... musze sie dorwac do tej komorki, tylko ze nie umiem jej sprawnie i szybko obslugiwac.

Gdzie zajrzalas?

Gość kucyk77
na ten topik, który podała "kurcze". sa tam opisy symptomow zdrady. mozesz nie czytac, juz je tu wczesniej wszystkie wypisalam. jestem zalamana totalnie.

Przykro mi :( chcesz pogadac ????

Gość kucyk77
tak, ale nie uzywam komunikatorow. moge pogadac tylko tu.

A masz Skype?

Gość kucyk77
nie.jestem w pracy. skype nie spelnia wymogow naszego systemu bezpieczenstwa.

Gość taki typ
Kiedyś przeczytałam to gdzieś, więc się dzielę. W komórkach można automatycznie wyłączyć zapisywanie SMSów. Wówczas nie ma potrzeby każdorazowego ich usuwania. Jeśli uda Ci się zmienić to ustawienie, a Twój slubny się nie zorientuje, to po dniu czy dwóch może znajdziesz tam jakieś nieskasowane wiadomości? życzę powodzenia!

Gość kucyk77
dzieki. wczesniej bede go chyba musiala zatrzasnąc w lazience, zeby miec dostep do tej komorki. ale trzeba probowac, prawda? :(

Gość taki typ
A kartonik po komórce przyniósł do domu? Może uda Ci się znaleźć jego PIN... i wtedy przejrzeć telefon, kiedy zaśnie. i jeszcze jedno - nie znasz nikogo u niego w pracy żeby się podpytać? Długo pracuje...to może zaskocz go swoją u niego w biurze wieczorną wizytą? A gdy mówi, że wyjeżdża służbowo, zadzwoń do pracy podając się za klienta, który chce z nim rozmawiać. Upewnisz się, że jest/bądź nie w delegacji, a jak trafi się osoba wylewna może powie też gdzie wyjechał i kiedy wraca.

Gość proste jak nic

Podanie sie za klienta to genialny pomysl :D

Gość kucyk77
to dobry oomysł. nawet nie musze sie podawac, znam jego telefon biurkowy, bezposredni. ale on wiekszosc czasu spedza na delegacjach zagarnicznych. myslicie, ze moze przede mna udawac ze wyjezdza, a naprawde przychodzic do pracy?

Gość kurcze i po co oni
To ja bym była w szoku jak by tak oszukiwał. Ale jak oni zaczynają oszukiwać to nie ma granic oszustwa.

Gość hgs
kucyk, nie wiem, w jakim jestescie wieku i potencjalnie kobieta-zakladajac ze aka istnieje- z ktora cie zdradza. ale - jezeli moze byc jeszcze to ososba ktora sie uczy lub nie ma stalej pracy, to istnieje mozliwosc ze wyjezdza z nim? albo to ktos z pracy? zastanow sie, gdzie mogl ja pozac i czy widuje ja regularnie czy od czasu do czasu na dluzej i idz tym tropem

Gość kurcze i po co oni
Tak sobie to czytam i dochodzę do wnosku, że chyba każdą kobietę to w życiu spotyka. Oszustwo ze strony partnera :(

Gość hgs
dyktafon w samochodzie?

Gość taki typ
może być na urlopie... Albo mówić Ci, że wyjeżdża np. do Niemiec, a jechać do Koziej Wólki oddalonej od miejsca zamieskzania o 20 km... Dlatego, jak trafi się mało gadatliwa sekretarka, spytaj czy jest w kraju i czy odbiera komórkę. Acha, czy Twój numer się wyświetla na jego aparacie? I czy dzwonisz na tyle często, że kojarzą ten numer z Tobą, więc jak się przedstawisz Kowalska pomyślą, że Ci dobiło...