Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kucyk77

bylo ale jak poznac ze facet cie zdradza?

Polecane posty

Gość kurcze i po co oni
Najgorsze to są koleżanki z pracy. Jak facet zaczyna gadać o jakieś koleżance to juz sygnał. Wspominał o jakiejś kiedyś?

Gość on nie musi udawac ze
wyjezdza, wyjezdzac moze tylko bierze ze soba swoja kochanke :P znam te numery

Gość Ratunku-Na pomoc-Help
W pracy raczej nie , przeciez moglabys go spotkac- w tym samym miescie :o Moze bierze wolne ??? Moze Tobie powie ze leci do UK a sekretarka , ze jest w USA ? sprawdz paszport,moze sa wizy jakich nie powinien miec?

Gość kucyk77
no, nie mam pojecia. on zajmuje naprawde wysokie stanowisko i raczej trudno mi uwierzyc, ze zabieralby w delegacje ktoras z panienek z nim pracujacych, bo to wczesniej czy pozniej by do mnie jakos tam moglo dotrzec i w ogole byloby niepowazne z bizensowego punktu widzenia a facet jest nastawiony na kariere. oczywiscie, ze panna moze jezdzic z nim nie majac stalej parcy albpo bedac studenka. i wiem, gdzie mogl ja poznac... od lat chodzi dwa razy w tygodniu na silownie. prawie niggy z tego nie rezygnuje. spotylka sie tanm ze swoim najlpeszym przyjacielem i razem trenuja. chociaz, cholera wie, dokad on chodzi wlasciwie....

Wyciagi z KK posprawdzaj ( kart kredytowych) , przetrzep kieszenie....

taka panna czeka w hotelu az on skonczy zalatwiac wszystkie swoje sprawy w delegacji i potem maja cala noc dla siebie

Gość kucyk77
laski, tylko ja sobie sama gola strzelilam. bo nigdy nie dzwonilam do jego asystenetki, bo mu uafalam, on rzeczywiscie moze byc wszedzie, bo moze pracowac rowniez "w domu" czy tez gdziekolwiek jest. jak teraz zaczne dzownic to dupa - wychodze na wariatke. on zreszta dzowni do mnie pierwszy czasami i mowi - mam spotkanie bede niedostepny przez 3 godziny. no i pat.

Gość kurcze i po co oni
A wspominał kiedyś o jakiejs fajnej kolezance z pracy?

Zadzwon jako kowalska potencjalna klientka i podpytaj gdzie jest

Gość kurcze i po co oni
Zawsze tak dużo wyjeżdżał czy od jakieś czasu?

Gość taki typ
to może jako kochająca zona, odbierz go z lotniska - wspaniał niespodzianka, a przy okazji zobaczysz z kim był...

Gość kucyk77
wyjezdzal zawsze. dzisiaj chcialam go odebrac z dworca, ale odmowil tlumaczac, ze nie wiem o ktorej przyjedzie. zadzwonil niedawno ze przyjechal i moze jutro wyjzdza znowu a moze nie...

Gość kurcze i po co oni
Bardzo dziwnie się tłumaczy.

Nastepnym razem powiedz zeby Ci powiedzial jak wsiadzie do pociagu :D chociaz ona moze wysiasc gdzies indziej :( Latwiej na lotnisku ;) Mozesz pojechac bez zapowiedzi i zobaczysz czy bedzie sam czy nie ;)

Gość hmmmmmmmmmmmmm
to dziwne, bo porzecież mógł Ci podać godzinę o której przyjeżdża a nie możesz go np. odwiezć na lotnisko al;bo dworzec jak będzie wyjeżdżał? albo pojechać tam bez jego wiedzy - zrobić mu niespodziankę - ja bym tak zrobiła

jak lata z kochanka a ona nie pracuje z nim to on placi za jej podroz. WYCIAGI!!!!!!!!!!!

Gość hmmmmmmmmmmmmm
niekoniecznie on płaci, jeśli jest na b wysokim stanowisku to kuopuje bilety na firmę - znam takie przypadki

Gość kucyk77
masz racje - wyciagi!!! musze poszukac dobrze. cholera szkoda ze wczoraj na to nie wpadlysmy, nie bylo go w domu, bo byl w tym poznaniu, skad nie wiedzial kiedy wroci. zeby byla jasnosc - pojechal tam poznym popluniem, bo rzekomo mial wazne spotakanie o 9 rano pod poznaniem slabo, bo kiedy wstawal o 4 i jechal na spokanie, zeby pobyc ze mna wiecej.

Zalezy od firmy. Jak powazna korporacja miedzynarodowa to nie da rady ... raz moze ale nie 2 !

We wlasnej firmie mozesz kupowac co chcesz i komu chcesz , ale nie w powaznej firmie gdy jestes managerem czy czlonkiem zarzadu...

Gość kucyk77
nie kupuje na firme. firma jest miedzynardowa, costcutting, controlig, budget - slowem balby sie. na pewno bardziej boi sie swojego ksiegowego niz mnie.

Masz nazwe hotelu gdzie spal?

Gość hmmmmmmmmmmmmm
no właśnie w korporacjach da radę, wiem, bo znam takie przypadki, ale i tak powinnaś przeszukać rzeczy, paszport, może gdzieś jakiś bilet zostawił, jakieś pieczątki w paszporccie itp wszyściutko mu przeszukaj, tylko nie daj po sobie poznać, ze coś podejrzewasz, bo się pozabezpiecza

Gość hmmmmmmmmmmmmm
a to jak nie kupuje na firmę to oczywiście wyciągi, konta, może mieć konto i kartę, o której nie wiesz

Gość taki typ
jak wyjeżdża w Polsce, podpytaj jak tam hotele w np. Poznaniu. Jak Ci poda nazwę hotelu, to zadzwoń do niego do recepcji - dowiesz się czy był i czy nocował sam...

bilet kochanka moze kupowac sobie samanie przeadzajmy, a w hotelu i tak bierze pokoj dwu osobowy obojetnie czy jest sam czy nie i nikt tego nie musi spreawdzac :P

Gość hmmmmmmmmmmmmm
a pytałaś gdzie spał w tym Poznaniu?

Gość kucyk77
zeby sprawdzic z kim byl musialabym znac nazwisko tej osoby. poza tym teraz jest ustawa o ochronie danych osobowych i nie powiedza ci w recepcji czy ktos mieszka czy nie. mozesz ewentulalnie zostwic wiadomosc, ale teraz sa telefony komorkowe.

Gość hgs
a moze jak wyjezdza podrzuc mu do walizki jakas bielizne, fotki itp - niby zeby o tobie myslal. jezeli ma romans to sie wscieknie. albo zamow mu jakis gadzet ze swoim zdjeciem np do samochodu, tapete do komorki, czesc ubrania - cos co potencjalnej kochance mogloby dac do zrozumienia, ze laczy was zycie erotyczne. przeciez nawet jesli jest (jezeli to jedna kobieta) to jest zazdrosna. ale to raczej bedzie dowod dla ciebie a nie cos, czym moglabys jemu udowodnic zdrade. ale takimi dowodami milosci mozesz mu utrudnic zycie.

Gość kucyk77
oczywiscie, ze nie zapytalam. ja przez lata nie czulam potrzeby zeby go pytac w jakim kraju aktulanie przebywa. on dzownil, ze ok i ze zyje a ja mu ufalam bardzo. idiotka!