Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kucyk77

bylo ale jak poznac ze facet cie zdradza?

Polecane posty

Gość hmmmmmmmmmmmmm
ale nie od razu oddaje się ten kwitek, przecież jak wraca do domu po zakupach czy podróży to kwitek ma jeszcze przy sobie, a oddaje się tak jak u nas na koniec miesiąca ze zbiorczym zestawieniem a z prywatnych kart przecież w ogóle nie oddaje

Gość Ratunku-Na pomoc-Help
kucyk - mylisz sie :D niejeden placi karta....palanci, bo mysla, ze Ty nigdy nie sprawdzisz.

Gość hmmmmmmmmmmmmm
Kucyk, człowiek nie jest niomylny, jeśli jest przyzwyczajony do wolności to nie będzie się pilnował, na pewno wpadnie, musisz tylko dobrze poszukać, a gotówką to raczej żaden poważny człowiek dzisiaj w hotelu nie zapłaci

Posprawdzaj tez dokladnie na jakie strony wchodzi , moze np na mbank gdzie (teoretycznie) nie macie konta? Mozesz "zapomniec" laptopa w pracy i poprosic o jego?

Gość hmmmmmmmmmmmmm
a powiedz mi, skoro tak mało czasu spędzacie razem, to czemu on sam chodzi na zakupy? nie możecie razem pójść, żeby po prostu być ze sobą, spędzić razem czas?

Gość kucyk77
dzieki za te wszystkie pomysly. bede je powoli reazlizowac. teraz muszę spadac, przygotowac panu kolacje i kąpiel, bo zmeczony pewnie po podrózy... wybaczcie ironię. ciekawe cze bedzie mial ochote na seks? jutro popołudniu się odezwę, jesli w tym czasie cos jeszcze przyjdzie Wam do glowy, bede wdzieczna za wszelkie sugestie. milego popoludnia Wam zycze.

Kucyk 🖐️

Gość kucyk77
on wlasnie teraz znowu jest na zkupach rzekomo. a mial z dowrca do domu jechac. nie wiem czemu. ja nie znosze zakupow. odwalam spozyke i spadam do domu, zeby nie wracac do miasta bez potrzeby. on zdaje sie zaczyna zakupy kochac. nie wie, nie wiem. przykro mi jest strasznie. do jutra i dzieki za wszystko.

Gość hmmmmmmmmmmmmm
dziwne to jego zamiłowanie do tych zakupów, śmierdzi mi to z daleka ciekawa jestem czy wróci do domu przed Tobą ja też zmykam, jak mi coś przyjdzie do głowy to wieczorem napiszę

Tak sobie czytalam i czytalam i zycze ci zebys ( jesli oczywiscie bedzie zdradzal) znalazla dowod na zdrade i uwolnila sie od niego. Masz 30lat zycie przed toba, i lepiej zebys sie teraz dowiedziala ze jest cos nie tak niz jak bedziesz miala przykladowo lat 40 lub 50.

Gość hmmmmmmmmmmmmmmm
i jak Kucyk? napisz co u Ciebie, wyjaśniło się coś?

Gość taki typ
A propos zakupów. Kiedyś wyczytałam, że faceci twierdząc, że idą na zakupy czmychają do kochanek, a zakupy robią przez internet - może sprawdź w komputerze czy nie logował się na stronę internetową jakiegos hipermarketu? No i najtrudniejsze, bo pewnie trzeba się przełamac - zrewiduj mu aktówkę i garnitur, w którym wyjeżdża - przecież musi mieć bilet na samolot/pociąg, fakturę z hotelu i Bóg wie, co jeszcze...;-(((

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmn
dla mnie te zakupy śmierdzą na kilometr, ale to jest stosunkowo łatwe do sprawdzenia, ja bym zapytała gdzie był na zakupach, co fajnego kupił, czy widział coś dla mnie, takie normalne pytania, nie wiem jak Twój reaguje, ale po moim mężu od razu poznałabym że coś jest nie tak gdyby kłamał poza tym paragony i potwierdzenia z karty mozna przejrzeć np jak pójdzie pod prysznic, na pewno w kieszeniach, portfelu je ma, tylko broń Boże żeby Cię nie przyłapał, bo będziesz spalona

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmn
poza tym, piszesz, że chciałaś przyjechac po niego na dworzec, z tego wynika, że jechał pociągiem czy autobusem więc miał ze sobą pewnie laptop, walizkę z dokumentami i jakąś torbę z rzeczami, bo przecież na dworcu tego nie zostawił, i z tym wszystkim chciało mu się łazić po mieście i biegać po sklepach? to się kupy nie trzyma chyba, że zaparkował swoim samochodem na dworcu i od razu z pociągu przesiadł się do samochodu, mój czasami tak parkuje jak wraca tego samego dnia

Gość taki typ
A jakiego typu są to zakupy - spozywcze czy ciuchy dla siebie? No bo jak z podróży służbowej, prosto z pociągu leci po piwo, chipsy i jogurty to.... ?! Może znajdź jakiś jogurt z pleśnią (?!), że to juz kolejny i chcesz go reklamować, niech Ci da rachunek... chyba popadamy w paranoję...;-)

Gość chcesz dowodu
jest jeden łatwy sposób jest to dyktafon w miejscu w którym on jest a ciebie akurat nie ma. Czyli w samochodzie czy w domu w czasie twojej nieobecności. Oni zawsze rozmawiają z kochankami, gdy tylko ty oddalisz się (nawet jak jesteś w łazience to dla nich jest okazja do telefonowania do kochanki). smsy też wysyłają, ale z samochodu zwykle telefonują a nie smsy, a na dyktafonie nagrywa się wszystko , nawet seks przez telefon, i inne pikantne i jednoznaczne dowody.. o to ci przecież chodzi? Pamiętaj że dyktafon ma być wielogodzinny, cyfrowy , czuły i malutki, łatwy do ukrycia. Daj sobie czas na wielodniowe nagrania, bardziej się zorientujesz i dowody będą bardziej kompletne. Nie leć z pierwszym dowodem do niego, raczej zagraj rolę jakbyś niczego się nie domyślała i dalej każdego dnia gromadź dowody, a potem zrób ich kopię, i przedstaw mu tę kopię a nie oryginał.

Gość Malina S
Mi się wydaje, że trzeba tu detektywa-brzmi śmiesznie, jednak znajoma tak zrobiła bo nie miała jak go sprawdzić , dobrze się maskował -pan detektyw zrobił kilka zdjątek - i wszystko się wyjaśniło. Przykre to jednak szukała długo dowodów po telefonach , rachunkach nic nie dawało rezultatów. Pozdrawiam

Gość kucyk77
czesc dziewczyny, na chwile, bo mam strasznie duzo roboty i od wczoraj zaleglosci. przejrzalam wczoraj wyciągi - nic - tylko miesięczne normalne platnosci (prad, ubezpiecznia itd), nic podejrzanego, poza znacznymi wyplatami gotowki z bankomatow, ale on ma kilka kart a ja znalzalam wyciągi z dwóch tylko, no i sprawdziłam telefon, bo zostawil jak poszedl do sąsiada. malo przy tym zawalu nie dostalam, ze wroci i mnie nakryje. jak latwo sie domyslic - nic. zapewne dlatego tak demonstracyjnie go zostawił. w przychodzących tylko ode mnie, kumpla i sluzbowe, a wychodzące wszyczyszczone do zera, nawet te do mnie. myslę, ze on wie, ze ja go obserwuje i nic teraz nie zdzialam. musze poczekac.

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmn
a miejsca wypłat z bankomatów skojarzyłaś z miejscami gdzie mówił, Ci, że będzie przebywał? że np. tydzień temu miał być w londynie, a wypłacał pieniądze w krakowie na przykład ten telefon moim zdaniem zostawił ostentacyjnie, żebyć sobie przejrzała, może wie, że weszysz i bedzie bardziej uwazał, sprawdz pozostałe karty, a wczoraj sprawdzałaś, czy był rezczywiście na zakupach? mnie sie wydaje że w tym momencie to tylko załatwienie billingów jest najwłaściwsze, dużo Ci to powie, no i obserwacja, bardzo dokładna

Gość katechinka
nie znajdziesz dowodu, tacy faceci baaardzo sie pilnuja i mechanicznie niszcza wszelkie dowody. Wiem, ze mozna zalozyc podsluch na komorke, wedlug mnie to by bylo najlepszym rozwiazaniem...

Gość ksiezniczka jak kwa mac
część z was ma rację. nie znajdę sama dowodów, chyba, że zacznę teraz wszystko notować, sprawdzać, porównywać, nagrywać itp - jednym słowem popadnę w prawdziwą paranoję.nie wspomnę juz, ze nie będę miała czasu na nic innego. wydaje się jednak, ze detektyw jest najbardziej sensownym rozwiązaniem. co ma byc to będzie. mam zamiar poczekać i poprzyglądać się dokłądniej, ale bez przesady. jesli w ciągu najbliszego czasu, zobaczę coś, co wzbudzi moje podejrzenia, wynajmę fachowca. a dziwne "incydenty" będę Wam tu poddawać pod ocenę? co myślicie?

Gość kucyk77
no i mam nowy nick :)

Gość Malina S
Myślę że "fachowiec" to najlepsze rozwiązanie, bez stresu i martwienia że cię przyłapie na myszkowaniu w jego rzeczach, i tym samym uśpisz jego czujność pomysli że dałaś sobie spokój w poszukiwaniu dowodów. Pozdrowionka :D

myślę, że notowanie wszystkiego, zapisywanie to przesada, popadniesz w jakąś paranoję, a kontrolowanie uzależnia, no i potrzeba na to czasu ale nie trać czujności, obserwuj, kojarz fakty z tym co mówi, zadawaj pytania niby mimochodem, może się wygada, albo wpadnie we wściekłość, to będzie znaczyło, że ma coś na sumieniu ja myślę, i wszystko na to wskazuje, że ma, pozostaje tylko udowodnić mu to ale te wyciągi pozostałe, i inne rzeczy możesz mu przejrzec i tak, może coś akurat znajdziesz, nikt nie jest perfekcyjny i nie zabezpieczy się na 100 5 najważniejsze, żeby nie domyslał się nic a nic, że go podejrzewasz i obserwujesz

miało być 100%

Gość katechinka
a moze w jakis weekend, kiedy on bedzie w domu wyjedziesz i wynajmniesz na ten okres detektywa? Facet na pewno wykorzysta 2 dni Twojej nieobecnosci, chyba ze ta jego kochanka nie bedzie miala czasu, albo mieszka w innym miescie...

O wlasnie!!!!!!! Powiedz ze jedziesz do rodzicow czy kolezanki..... Tylko....skoro zawsze nosil tel przy dupie a teraz Ci zostawil to pewnie dlatego ze wie.ze sie domyslasz....jest cholernie ostrozny.