Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Irrminna 86

Co mam zrobić? Ratunku!!!!!

Polecane posty

Gość Irrminna 86

Za dwa tygodnie wyjeżdżam z przyjaciółką, jej chłopakiem i przyjacielem nad morze. Ten przyjaciel to mój przyjaciel też i będę z nim spała. Niestety mam na twarzy mnóstwo krost, przebarwień i brzydką cere. Co wy dziewczyny robicie w takich sytuacjach ?

Gość Irrminna 86
Chodzi mi o to jak zatuszować wypryski :)

Gość Kasia_Betoniara
ja sobie robiem maseczke z krowiej kupy. u nas na wiosce to u wuja Romana mozna dostac takie cuś.

Gość Irrminna 86
Może ktos coś doradzi??? Ktoś , kto miał podobny problem.

Gość idź na Zdrowie I urodę
na takie forum!!!!!

Gość nie rozumiem problemu
:O

Gość Nie rozumiem ...
jedziesz z facetem i chcesz z nim spać, ty chyba jestes rąbnieta, na co ty liczysz ? Szanuj się dziewczyno, nie tędy droga...

Gość mimoza wstydliwa
jak masz na ryju parch to kto będzie chciał z tobą spać?

Gość mimoza wstydliwa
o jeronie co za debilka?

Gość mimoza wstydliwa
założyła ten top?

Gość OliwaSprawiedliwa
Skoro to tój przyjaciel to cię zna i wie, że masz syf na twarzy. Czym się przejmujesz?;>

Gość Zasmucona Dziewczyna
Wy chyba nie rozumiecie co ona miala na mysli.. Bedzie z nim spała np. w tym samym pokoju albo domku, bo wiadomo, ze jeszcze para tam bedzie ech te kafe..

Gość mimoza wstydliwa
no i co z tego , że w tym samym pokoju?

Gość ja nie mogę...
Zasmucona Dziewczyna -> gratuluję naiwności :P

Gość błękit oceanu
kup sobie worek papierowy wytnij dwa otwory na oczy i zaloz na glowe, po klopocie

Gość Irrminna 86
Ale jesteście chamskie! Będę spać z nim w jednym łóżku. Widział mnie z tapetą i zwykle w ciemnych pomieszczeniach. Co w tym złego, ze mam ochotę się z nim przespać ? Zakochałam się to mam do tego prawo.

Gość Irrminna 86
Czy ktos mi doradzi :(

jesli masz problemy z cera to myslisz ze nawet najlepszy makijaz jest w stanie WSZYSTKO ukryc? nie oszukujmy sie... jesli masz np jakies czerwone przebarwienia to tylko je czesciowo zakrywa ale tylko czesciowo! zreszta napisalas ze masz mnoswto krost to chyba jak z toba rozmawial to to widzial i czym ty sie przejmujesz? jak jeszcze nie uciekl to znaczy nie jest wcale tak zle;) i nie szukaj problemu na sile.. co ja robie w takiej sytuacji? nic bo jak naloze jakis puder czy cos to bedzie jeszcze gorzej, a moj chlopak jakos mi nic nie mowi ze wygladam jak potwor czy cos, nie mam jakos bardzo wymagajacej twarzy do pielegnacji i czesto nie pojawiaja sie u mnie jakies wypryski ale jak juz to tak jak napisalam, zostawiam az zniknie

Gość Irrminna 86
Nareszcie jakaś normalna wypowiedz. Dzięki :)

Gość Irrminna 86
Trochę przesadziłam z tymi przebarwieniami i krostami. Niestety ładnej buzi nie mam.

Gość hfghbfgbhfghfg
Gazeta na twarz i jazda!!! hahahaha

O jejku ale się uśmiałam! Aleś sie wyraziła! Trzeba było napisać, że będzie cię oglądał w pełnym słońcu nie zawsze w makijażu.... każda to rozumie. Dziewczyny by Ci doradziły.... a ty od razu, że chamskie... nieładnie

Gość Irrminna 86
Będzie mnie oglądał w każdej sytuacji. Conajmniej 16 godzin na dobe. Nieładnie to jest wyzywanie kogokolwiek od debilek.

Gość pomocna duszyczka
korektor na przebawienia i krostki kup taki wyleczajacy ale pod kolor skory i go mnie na noc uzywaj ,kilka dni wczesniej zrob henne na brwi(brazowa) i czarna na rzesy najlepiej u kosmetyczki.moze uzyj tez na kilka dni przed balsam brazujacy polecam garniera skora musnieta sloncem ladny i naturalny brazik i buzia bez makijazu ladniej wyglada:)

a moze wystaw twarz na slonce? mi zawsze pomaga bo wysuzsa i dodatkowo opala:D twarz lekko opalona z krostkami jest lepsza niz blada z krostkami..

Gość asddsd
no to nie masz wyboru moja droga, nic sie z cerą nie da zrobić jeśli do tej pory nic nie zrobilas, albo robiłaś i to nie dalo, jesli chcesz zeby ci sie cera poprawila musisz stosować dobre krem przeciwtrądzikowe (kup sobie acnefan powinna ci sie troche cera poprwic)

Gość pepmoerkds
Irminko! nie wiem co ten facet do Ciebie czuje... ale powinien Cie akceptować taką jaką jesteś. Jeśli będziesz z nim spać pierwszy raz to oczywiscie rozumiem twoje obawy i nie potępiam Ciebie bo to co ludzie piszą jak ktoś chce iść z kimś do łóżka to przesada twój wybór.. Sprobuj jakis dobrych kose\metyków może uda ci się troche poprawić wygląd przed wyjazdem.. a jeśli nie to może warto zapalić w pokoju świece takie przyjemne światlo i może bardzo delikatny maikijaż dały by pożadany efekt. Poczuła byś się pewniej a jeśli jemu zależy to napewno nie ędzie zwracał uwagi na takie szczegóły. Pozdrawiam

Gość Irrminna 86
Dzięki za wszystkie porady :) :) :) Najgorsze, że jestem w trakcie kuracji anty acne. Truję się antybiotykami. Koszmarnie nie wyglądam, bo mi duzo pomogło, ale dobrze też nie jest.

Gość Irrminna 86
pomocna duszyczko a co ta henna daje ?