Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozbita.

o co chodzi w tym moim życiu????

Polecane posty

Gość rozbita.

jestem rozbita i miotam się... nie mogę znaleźć sobie miejsca i wciąż popadam w jakies paranoje myślowe, doły... chcę żeby ktoś mie kochał i był przy mnie ale nie chcę się z nikim wiązać i z nikim być!!!!!!!!!!!1

Gość avec
musisz przestac myslec o tym, ze nie masz faceta.

Gość idź do psychologa

Gość zdaniem.faceta
Zauważyłem, że teraz wiele kobiet tak ma, czyli wolą być samotne , po pracy wracają do pustego domu, nie mają ochoty wyjść do ludzi , dołują się i płaczą w poduszkę bez powodu , depilują się i smarują olejkami łudząco przyponinające opalenizne ale normalnego opalania na słońcu unikają , chodzą w spodniach przy takich upałach, łykają proszki antykopcecyjne ale nie są zainteresowane żadnym związkiem z facetem :( Niestety, dziwaczek jest coraz więcej :(

Gość rozbita.
nie rozumiem Twojej wypowiedzi mężczyzno!? :-) niewiele wiesz o zyciu kbiety... tabletki anty łyka się nie tylko w celach zapobiegania ciąży, depilacja nie jest dla faceta , ale dla siebie samej! Samoopalacze to mądra decyzja a tym bardziej jak ktoś ma uczulenie na słońce, nie mówiąc juz o okropnych UVA i UVB! a długie spodnie??? może ktoś nie lubi krótkich? albo nie toleruje jak paskudni faceci sie wgapiaja w gołe nogi i jeszcze dogadują? a moze po prostu nie chciało im sie ich depilować??? hmm myślę, że nie bardzo zrozumiałeś mój problem, ale dzięki, że się odezwałeś ;-)

Gość ale jestes pusta
chcę żeby ktoś mie kochał i był przy mnie ale nie chcę się z nikim wiązać i z nikim być!!!!!!!!! Bueheheheheh :D glupota nie boli

Gość do rozbitej piszę
ja mam podobnie! chcę żeby ktoś mnie kochał ale na samą myśl o związku i o tym, ze ktoś by był wszyskiego mi się odechciewa! a co do wpisu powyzej! to ty jestes głupia i widać, że masz jakieś 13 lat!

Gość do rozbitej piszę
c.d. i jeszcze zrozumiesz, że nie wszystko w zyciu jest czarne albo białe- to do głupiutkiej małolaty

Gość jaaazdak
????????????????????? dziwne ale można zrozumiec