Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bolaca

POMOCY!!!!!

Polecane posty

Gość bolaca

Sluchajcie ma straszne bole menstruacyjne dzis jest 1 dzien miesiaczki jestem w obcym miescie w obcym kraju nie mam prawa jazdy nie mam telefonu jestem sama wiec nie radzcie mi w tej chwili isc do apteki wzielam juz dzis 2 Apapy u mnie ejst teraz 12:11 w poludnie i nic nie pomagaja zawsze mi pomagaly Solpadine ale tym razem nie mam nie wiem juz co mam robic tak mnie boli ze wymiotowac mi sie chce czy znacie jakies sposoby moze jakas pozycje zeby sie polozyc zeby nie bolalo wlasnie wstalam bo jak lezalama to bylo jeszcze gorzej myslalam ze ducha wyzione blagam pomozcie nawet nie moge karetki wezwac bo nie mam jak

Gość nnenna
Apap jest za slaby, musisz wziasc typowe tabletki na bole menstruacyjne, poloz sie na lozku i masoj sobie delikatnie podbrzusze, lub wykonuj lekkie cwiczenie ( zginaj nogi) wiem,ze bedzie bolec, ale cwiczenia pomoga rozluznic miesnie brzucha, ktroe wlasnie przy bolacych miesiaczkach sa bardzo napiete. Powodzenia

Gość jak babcie kocham
jesteś w chicago

Gość bolaca
dzieki za rady nie jestem w Chicago, ale byles dosc blisko

Gość mozesz sprobowac
polozyc sie na plecach lub na boku i podkurczyc nogi, mnie czasem pomaga

Gość Rzatka...
Oj ja tez mam dzisiaj pierwszy dzien :/ Masakra, bo nie moglam sobie pozwolic na lezenie, bo praca wolala! A do tego ten upal :/ No, ale ja zazylam 1 tab. Migrene (amerykanski lek na bole). Pomoglo! Domowych sposobow niestety nie znam, jedynie to lezenie w pozycji na boku z podkurczonymi nogami. Lezalam tak kiedys i lekko sie bujalam. Pomoglo i zasypialam. Tabletki tez staram sie zazywac jak czuje ze idzie okres, juz nawet dzien wczesniej. Bo jak jest juz bol to masakra, przynajmniej 30 min zwijam sie z bolu.

jeśli to tylko możliwe po @ zrób jak najszybciej badania. Często przyczyną bolesnych miesiączek może być endometrioza, a to przewlekła choroba która często prowadzi do bezpłodności. Pozdrawiam cieplo

Mnie jak bolał tak strasznie brzuch to starałam się w jakiś sposób skulić bądź uciskać lekko brzuch i przechodziło. Czasem też masowałam dolną część brzucha i przechodziło. Weź coś rozkurczowego..