Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

taki_jeden_on

Co robić, żeby kobiety nie odrzucały po pierwszym spotkaniu?

Polecane posty

Gość ile masz wzrsotu
to bardzo istotne a nie wiem czy podałeś

Gość aktoto
po prostu umowil sie z nudow....

Gość ile masz wzrostu
miało być

Gość moze nie zrywaj kontaktu
on Was przecież podpuścił z tym tematem, a Wy łyknęliście jak młode pelikany.... oj..:o🖐️

Gość timbim
Opisujesz siebie, tak jak Ty siebie widzisz. Piszesz, że prowadzicie ciekawe rozmowy itp itd. Nie wiesz, moze przynudzasz. Piszesz że ubrałeś nowe rzeczy, a skąd masz pewność że styl, który prezentujesz odpowiada dziewczynie ? Zakładam że podobasz sie fizycznie skoro wysyłasz zdjecie i panny umawiają sie z Tobą. Nie wiem w czym tkwi błąd, moze jesteś zbyt nachalny, zbyt pewny siebie ? Chyba nie nas powinieneś pytać ale tamte dziewczyny. Mnie odpychałaby arogancja, zbytnia pewność siebie, brudne dłonie, paznokcie czy nieumyte włosy. Z zachowania wulgaryzmy czy zbytnia nachalność. Nudziarzy i nieśmiałych mogę znieść jesli mają poczucie humoru. Olśniło mnie.....może zasugerowałeś pannie że płacicie po połowie ? Materialistką nie jestem, ale gdyby facet na pierwszej randce przed zamówieniem czegokolwiek zasugerował płacenie za siebie to by mnie trochę zniesmaczył i raczej wolałabym dalej nie zgłębiać tajników jego osobowości.

Gość aktoto
wlasnie , napisz cos wiecej o sobie...

Gość zainteresowana_tematem
czy kazdy kto chodzi na imprezy musi sie upijac?????? nie mam nic do tego ze tego nie lubisz........a chociaz kupla to Ty masz? pisales ze masz znajomych to oni tez nigdzie nie chodza?

Gość no i się wyjaśniło
żadna nie chce kurdupla. Urośnij z 4 cm i dopiero wtedy możesz iść na randki koniec tematu

timbim może i tak. Faktycznie samego siebie ciężko jest ocenić. A na randkach zawsze płacę za kobietę, nie ma innej możliwości.

Gość aktoto
a moze ustalcie mniej wiecej wczesniej co bedziecie robic....mniej wiecej , ja tak zrobilam i bylam zadowolona. Nie bylo niespodzianek

przestań robić z siebie biednego misia już co??😠 bardzo o to proszę...

Gość KTOSIA TOSIA
sin..... >> nie, nie trzeba. Ale gdyby on był atrakcyjny tak jak pisze, to nie miałby takich problemów. Czy wygląd jest ważny? No proszę Cię.... A jaka normalna osoba chciałaby spotykać się, całować, kochać z kimś kto ją fizycznie odpycha. Jasne że jest ważny. I - tu brutalna prawda - w necie jest jeszcze ważniejszy z jednej prostej przyczyny: net jest pełen samotnych ludzi co stwarza możliwość wyboru. /Po co umawiać się z kimś kto nie pasuje, skoro można próbować dalej. To jest studnia bez dna. Nie ten to inny. Taka prawda. autorze >>> Może za wysoko mierzysz. Z reguły jest tak że im kobieta jest bardziej pewna swoich wartości, tym ma większe wymagania. Czyli tak: jesli Tobie podoba się wypacykowana blondynka, prosto z solarki, w różowym staniczku, a Ty dla przykładu jesteś mały, chudy, przyjeżdzasz PKSem to ona nie będzie Cię chciała. To skrajny przykład oczywiście. A tak w ogole to nie nas powinieneś pytać, tylko jakiejś osoby która Cię zna i to najlepiej kobiety.

Gość to moze się z tobą spotykają
bo rozeszła się wieść że facio o nicku taki i taki zawsze płaci za dobrą kawiarnię czy co tam. Dziewczyny wiedzą i korzystają. Myślisz że informacje o sponsorach naiwniakach się nie roznoszą

aktoto a co można robić na pierwszym spotkaniu? Ja zazwyczaj spotykam się z dziewczyną w umówionym miejscu i idziemy do kawiarenki. Potem rozmowa i tyle. Nie uważam, żeby nawet było co planować :)

Gość jakaka
Ja cię rozumiem, bo sama mam chyba trochę podobne podejście do sprawy. Też nie wiem co to takiego ta chemia i nie wydaje mi się, żeby tak od razu można było stwierdzić jej brak. Też mi się wydaje, ż trzeba choć trochę poznać tę drugą osobą, żeby stwierdzić jej brak. Ale niewiele osób ma tak racjonalne podjście do sprawy. Raczej liczą na coś w rodzaju "gromu z jasnego nieba", fascynacji, zauroczenia. jak tego nie ma, rzadko komu chce się inwestować czas w dalsze spotkania. W ogóle robisz wrażenie osoby refleksyjnej i analitycznej i prawdopodobnie masz tak, że funkcje intelektualne przeważają u ciebie nad emocjami, a dziewczyny lubią lekki zawrót głowy, kogoś ktoje oczaruje i weżnie ma efektowne gesty.

ten temat to ściema...:o

Gość SiN........
"Czy wygląd jest ważny? No proszę Cię.... A jaka normalna osoba chciałaby" pytalem, czy jest AZ TAK wazny, zeby mial decydujace znaczenie. Bo to, ze jest wazny to ja wiem.

\"W ogóle robisz wrażenie osoby refleksyjnej i analitycznej i prawdopodobnie masz tak, że funkcje intelektualne przeważają u ciebie nad emocjami\" Masz rację, tak właśnie jest.

Gość aktoto
taki jeden...masz racje...ja akurat mialam inna sytuacje i od razu ustalilismy z chlopakiem ze idziemy ostro balowac bo i on i ja wlasnie sie rozwodzilismy i lekka depresja byla...

Gość topicowa dama
koniec po raz drugi

Gość SiN........
taki_jeden_on - ile lat maja kobiety, z ktorymi sie spotykasz?

lalusiu "umówionym miejscu i idziemy do kawiarenki" jestem pewna ze z ciebie nudziarz jak mozna umawiac sie szukac dziewczyny zabierajac wszystkie w to samo miejce jestes monotonny i tyle!!!!!!!!

Gość Anturia
taki_jeden_on, 4 strony topicu- czy otrzymałeś odpowiedż na zadane przez Ciebie pytanie? Znasz już opinię kobiet jak i mężczyzn..wyciągnąłeś jakieś wnioski? Jestem tego ciekawa..

Gość kichaczka
mnei raz wystraszyly starsznie smierdzace skarpetki jak zdjal buty wczesniej twierdzil uparcie ze on butow ze skory nie musi kupowac kupuje najtansze... potem sie okazalo jaki tego skutek :( boze potem sie chcial na mnie rzucic niby ze taki namietny i popchnal = rzucil mnie na lozko !jak zostalismy na jakis czas sami- to byla randka a potem u koleznaki kawka ty sie wydajesz fajny wiec nie mam pojecia co ci nie wychodzi

nie jestem lalusiem, to jedno. Poza tym uważam że na pierwsze spotkanie najlepsza jest jakaś przytulna, cicha kawiarenka, gdzie można sobie spokojnie porozmawiać. Przy ewentualnych następnych spotkaniach można pomyśleć o czymś innym.

Gość kichaczka
chcesz wyslac zdjecie zebym cie ocenila?

zabierz dziewczyne np na kregle albo jakis wypad za miato pokaz jej cos czego nie widzila moze jest jakies miejse w twojej miejcowosci spytaj co lubi robic zaskocz ja czyms a napewno ktoras to doceni i bedzie nastepna randka