Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Camill*

Znowu cos mi sie przyplątało..

Polecane posty

Gość Camill*

Nie sypiam z facetem,o higiene dbam wzorowo i znowu przyplataly mi sie jakies uplawy,nie swedzi mnie tylko troche boli podbrzusze,no i ta wydzielina.Czy ktos zna skuteczny sposob zeby sie tego pozbyc?Bardzo prosze o pomoc

Gość doda-ajj
sposob-isc do ginekologa.

Gość Camill*
lekarza mam za tydzien i pewnie przepisze mi jakies globulki,przez chwile bedzie ok i znowu wroci,juz tak mialam.Czy nie ma czegos bardziej skutecznego?

Coś bardziej skutecznego zależy od tego co ci dolega. Jeśli gin taki pacan, że przepisuje mimo nawrotów - cały czas coś objawowo - to zmień lekarza.Dobrze byłoby zrobić wymaz z pochwy by określić co dokładnie Cię męczy. prawdopodobnie leki są źle dobrane.

Gość Camill*
a czy o ten wymaz moge bez problemu poprosic tego pacana?

Jasne, że możesz poprosić. Jeśli chodzisz na NFZ - to może się zdarzyć, że zbagatelizuje sprawę stwierdzając, że nie ma potrzeby, Wtedy masz 2 wyjścia:1. Wyjść i szukać dobrego ginekologa2. Poprosić o odmowę na piśmie wraz z podaniem przyczyny oraz poinformować, że - z tego, co wiesz - przy nawrotach takie badanie Cisię należyJeśli chodzisz prywatnie - gin nie odmówi.

Gość Camill*
Dzieki serdeczne.Przypuszczam ze jak co to skorzystam z pierwszej opcji,okaze sie za tydzien jak mnie potraktuje,pozdrawiam bardzo mocno:)