Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wasze zdanie

dobrze zrobili ze te dzieci zabrali czy nie?

Polecane posty

Gość wasze zdanie

Gość asdasd
oczywiscie ze nie :(

Gość asdasd
ale kurcze przeciez gdyby ojciec im coś zrobil to by do niego tak nie uciekały :( szkoda mi tych chlopakow ;/

Gość wasze zdanie
no ale mieli nakaz /to jak to mili zrobic?

Gość lu_netkaaaaaaa
jestem w szoku, ale to jest standardowa akcja policji, tak jest w tym kraju, jak tam powiedzieli-wrzuclili ich jak kartofle

Gość a mamusia
taka jest dobra,że zamiast do siebie zawiozła ich do pogotowia opiekuńczego ,skąd trafią do domu dziecka,i tam nadal będa czekać na wynik wojny pomiedzy rodzicami oto Ploska Kaczyńskich właśnie.....

Masakra! Jak można tak potraktować dzieci?? Dobrze to podsumowała Małgorzata Ziętkiewicz \"Idiotyzm!\" Ok, jeżeli mieli nakaz, to w porządku, dzieci powinny zostać odebrane ojcu podobno dla ich dobra. Ale nie robi się tego w taki sposób. Przecież można było wspomóc się psychologiem, a nie kurcze 11 policjantów na siłę wyprowadza z domu dwóch małoletnich chłopców. Potraktowali ich jak śmieci. I bardzo dobrze się stało, że Polsat nagłośnił tę sprawę.

ona500 potwierdzam, dla mnie to paranoja... Powinni psychologa, żeby pogadał że to dla ich dobra bla bla bla Ale nie siłą :O I się tłumaczą \"My tylko wykonywaliśmy swoje obowiąski\" paranoja :O