Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czemu czasami to wszystko tak

.........Nie wybrałeś Mnie , żegnaj Więc.......

Polecane posty

Odwrócił się ode mnie , już mnie nie chciał.....A gdy ja znalazłam miłość w sercu innego...On poczuł że mnie zranił i chce wrócic:(:( Dlaczego faceci są jak ....nie będe konczyc....

Gość widzisz taka natura
mezczyzn...kochają ranić.

Gość agentka 007
tzn olal cie a jak znalazlas innego sobie to chcial wrocic?

dokladnie tak, odszedl ode mnie,,,, A gdy ja po pewnym czasie zaczelam spotykac sie z kims bardzo interesującym,pragnie wrócic ...

Gość agentka 007
no tak-pies ogrodnika - sam nie wezmie i drugiemu nie da.Mysle ze nie powinnas jednak na to patrzec- sam cie zostawil wiec wiedzial co robi a teraz pewnie samotnosc mu doskwiera a zreszta nie wiem.ja wtej chwili marze to takiej sytuacji,ktora cie spotkala zeby poczuc te satysfakcje...

uwierzcie mi,ze ja czuje pewna satysfakcje...tylko boli mnie to strasznie,bo naprawde kiedys oddałabym zycie za tego mężczyzne:(.....

Gość agentka 007
a powiedz po jakim czasie on chce wrocic?? i czemu odszedl?

zawsze mozesz spróbowac utrzymywac przyjacielskie stosunki... tak na wypadek ;)

byliśmy razem pond 2 lata...po tym czasie on "zrozumiał" ze był za młody ,gdy zaczelismy nasz związek..... Gdy sie rozstaliśmy minęły 4 miesiące...ja próbowałam się pozbierac....Poznałam w tym czasie wspaniałego faceta....Czujemy coś do siebie,ale trzymamy wobec siebie pewien dystans... po 5ciu miesiącach Mój były jednak odczuł..że Mnie Kocha i nie może beze mnie zyć:( Po prostu jak w telenoweli...;/

nie daj sie zwariowac wyobrażeniom miłości... jak ma być jak w telenoweli to zrezygnuj z tego, jadą nudą ;)

Ja tak czy siak nie wroce do byłego ...za żadne skarby...Układam sobie życie na nowo bez niego.

Gość agentka 007
dobry jest - choc znam i przypadki jak faceci doznawali olsnienia po dluzszym czasie ale 5 miesiecy zeby zrozumiec ze sie kogos kocha? to nie milosc tylko strach przed samotnoscia chyba..Aczkolwiek ja mam nadzieje ze moj kiedys tez do mnie przyjdzie..i wcale nie po to zeby do niego wrocic.