Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez pomyslu

jaka fryzura do tej sukienki!!!!!!! pomozcie!w sobote wesele!

Polecane posty

Gość bez pomyslu

na poczatku myslalam zeby zwiazac w koka ale jak zbiore wlosy to dziwnie wygladam tak lyso , moze rozpuszczone, moze fale a moze irokez? pomozcie bo fryzjerka nie bedzie widziala tej sukienki, moze znacie jakies strony z fajnymi fryzurami? pomocy!!!!!!! http://img71.imageshack.us/my.php?image=aaaapl7.jpg

Gość moze jakis koczek

Gość bez pomyslu
no wlasnie o nim myslalam ale ta sukienka jest taka rozszezana i jak mam koczek to smiesznie wygladam z taką malą glowką :(

Ładna sukienka :) A może porostu rozpuszczone? Tak jak na zdjęciu. Fajnie wygląda

ja bym proponowala kucyka, z ladnie wyprofilowana glowa (wiecie takie jajo jakby :D ). kucyk niekoniecznie czesany od czola, bo moze byc po prostu Ci nie do twarzy, ale np z przedzialkiem. zrob sobie rozne opcje i zobacz w czym Ci najlepiej.

Gość ona1985
obowiazkowo lekkie fale a z boku wpiety kwiat!! bedzie cudnie!!!!!

Gość ona1985
sukienka jest delikatna a w kucyku bedzie pani wygladala na przylizana ...wlosy spiete sa dobre na zime a rozpuszczone beda wygladac naturalnie jak na ta pogode lekko i zwiewnie jak sukienka!!!!!!! naprawde proponuje fale aha i prosze napisac co pani wybrala!!!

Gość bez pomyslu
wlasnie tez myslalam o falach, takie kiedys byly zwykle metalowe lokowki ciekawe czy fryzjerka ją ma no i nie przesadzajmy z tą pani :P mam dopiero 19 lat

Gość nadalwal walcząca
najlepiej będzie Ci (tak mi się wydaje) w rozpuszczonych kup sobie brylantyne do wlosków zaaplikuj na włoski i bedziesz pięknie wyglądać coś o tym wiem ;)