Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomóżcie mi prosze

Rozszerzone pory

Polecane posty

Gość Pomóżcie mi prosze

Moje czolo i nos wygladaja jak podziurawione,a w takie upalne dni jak teraz jest jeszcze gorzej:( Po malu odechciewa mi sie patrzec w lusterko,prosze Was bardzo poradzcie mi jakis tonik lub krem zwezajacy pory ktory naprawde pomaga bo te ktorych uzywam sa do bani:(

Gość Ferajnaa
A co uzywasz? Czy te pory masz zanieczyszczone czy tylko rozszerzone?

Gość Pomóżcie mi prosze
wlasciwie nie sa juz tak zanieczyszczone jak kiedys ale szerokie jak nigdy:( Używam toniku oczyszczajacego eveline i kremu czysta skora garniera ktory jest beznadziejny

Gość Ferajnaa
Czy przy tym twoja skóra sie swieci i jaka jest tlusta, mieszana? I ile masz lat? bo moze byc to okres przejsciowy, ale nie musi. Mowisz ze mialas zanieczyszczone pory kiedys, a wiec zbiegiem czasu je oczyscilas. Napewno rozszerzone pory moznaa zniwelowac poprzez uzywanie odpowiednich kosmetykow a takze zabiegow. Polecam jakis tonik sciagajacy pory. Dobry jest z serii AA young z cynkiem i kofeina, sciaga ale niepodraznia i niewysusza skory. Mozesz tez robic zabieg z bialek jajka. kladziesz na twarz na jakies 3,5, badz troche wiecej minut. na oczyszczona twarz oczywiscie. :)

Gość Pomóżcie mi prosze
mam 26 lat,czy ten tonik bedzie dzialal?a cere od zawsze mam mieszana i pory sa jakby oczyszczone ale nos i czolo swieca mi sie okrutnie wlasnie po dokladnym przemyciu tonikiem

Gość Ferajnaa
Najlepiej jakbys uzywala jakiejs maseczki oczyszczajaco-zwezajaca. Moje hity to Oczyszczajaca-rozgrzewająca z St.Ives i Garnier z ogorkiem. Tonik jedne z lepszych moim zdaniem to wlasnie ten AA young, Lirene dla mieszanej i tlustej oraz tonik Dermedic acne i dotego jest fajny kremik ''uspokajający'' skorę dzieki czemu sie tak nie blyszczy no i moze ci lekko ukryc te pory. Probowałam tonikow troche bardziej drastycznych z alkoholem ale szybko przsuszaja skore np. L'oreal pure zone. linki: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=7564 tego uzywam teraz, http://www.perfectfresh.com/?pa=800&ex=pa moj Hit https://www.aptekaotc.pl/go/_info/?id=1865 I cała seria jest fajna. Przedstawilam Ci kosmetyki ktore dla mnie są naprawde godne uwagi i co najwazniejsze nie kalezcą skory tak jak inne. :)

Gość Pomóżcie mi prosze
Ferajnaa wielkie dzieki za wskazowki:) zaczne chyba od tego AA bo lubie ta marke,jesli nie pomoze to sprobuje Lirene,w kazdym razie wiem juz czego szukac i wierze ze moja cera wreszcie sie uspokoi:) pozdrawiam mocno

Gość Ferajnaa
O zapomniałam dodac jeszcze Zel AA oceanic z seri young. Jesli uzywasz zelow oczyszczających to ten jest tak super jak i tonik. :) tez Pozdrawiam 🌻

Gość uuuuuuuuu
dziewczyny a jakie zabiegi polecacie? w ogole istnieja takie dzieki ktorym te zarazy poznikaja?

Gość amel
ja mam podobnie uzywam toniku clean7clear (na wagry) dla mnie jest super, uzywam go od 2 lat. niestety pory sa widoczne, ale czyste :P moze jakis podklad ktory to jakos ukryje??i ladnie ujednolici cere? uzywam stay matt, co prawda nie blyszcze sie po tym, ale pory sa widoczne :O