Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kaarolcia..24.

BRAK OCHOTY NA SEX

Polecane posty

hej. Mam 24 latka, i jestem z facetem 2 lata. Niby wszystko miedzy nami jest ok, ale ja chyba przestaam sie nim interesowac.. on jest czlwoiekiem dobrym, wrazliwym, czulym delikatnym...no prawie chodzacy ideal,ale coz z tego jak nie potrafie sie skupic, na tym zeby bylo mi dobrze. wszystko wynajde zeby tylko nie doszlo do zblizenia, poprostu nie podnieca mnie bycie z nim \\\"sam na sam\\\" w lozku, a nawet powiem, ze panicznie boje sie znim isc do lozka. Nie zdazylo mi sie to wczesniej. (przed nim mialam jednego partnera, z ktorym nigdy nie mialam takich problemow). CZasami zastanaiwam sie czy szybko nie zajsc w ciaze, zeby sie juz nie kochac?(wiem nie dorzeczne to jest) ale ja poprostu nie chcce sie z nim kochac, stracilam ochote na sex. czy to jest normalne? (Dodam do tego, ze go kocham mimo wszystko)

Gość Takaaaaaaaaaaa
no troche dziwne.... :)

Gość HARDERR
Dlaczego panicznie boisz sie isc z nim do lozka.Odpowiedz szczerze tak jak u psychoterapeuty.

Gość kallinka
Dziwne ...chociaz jakby mnie moj ukochany podczas igraszek wysmagal biczem ,to tez bym miala pewne opory.

Gość lineczkaaa
MOze kup sobie jakis fajny ciuszek, butki na wysokim obcasie, sexi bielizna , wspolny wypad na romantyczna kolacyjke, winko, swiece... zmien nastroj w sypialni, moze jakis \'szybki numerek\" w innym miejscu niz sypialnia . Pozwol byc zdobywana i oddaj sie tej chwili... Jesli nic nie poskutkuje...chyba pora zerwac:( Zycze szczescia

Nie wiem, dlaczego tak sie dzieje. kiedys bralam tabletyki antykoncepcyjne i to samo mialam(Jakis rok temu) Po odstawieniu ich bylo wszystko w porzadku. Do tej pory. wszystko mnie denerwuje jak jak dochodzi do \'zblizenia\".Nie potrafie sie skupic na grze wstepnej..a czasami nie \"koncze\"..i przerwyam, bo ... cos mi sie nie spodobalo :( Ojej martwie sie, bo to chyba nie jest normalne ;( Co do bicia, itp. nigdy tego nie preferowalam i nie bede.

Gość fdse
i myslisz ze nie znajdzie sobie kochanki?

Ale co moge zrobic, zeby sie to zmienilo....On naprawde jest cudownym facetem i z pewnoscia chce miec z nim dzieci i zalozyc rodzine... Ale w duzej mierze wazny jest sex...aha-dodam ze mieszkamy ze soba

Gość lineczkaaa
CZyli jednym slowem mozna rzec- wkradla sie do waszej sypialni rutyna i jestes bardzo tym w szytkim znudzona. Musisz cos z tym fantem zrobic, bo i on sie moze toba znudzic i znalezc sobie kogos, kto odda mu wszystko to czego nie mozesz mu ty dac. Zastanow sie ....

Gość lineczkaaa
Ale co cie w nim nie podnieca??

w sumie juz sama nie weim co mnie w nim nie podnieca....Jego slowa, w jaki sposob mnie dotyka...chcialabym inaczej, ale przeciez mu nie poweim zeby tak zrobil, bo sie zdenerwuje, wtedy jest tak, ze to ja sie zaczynam denerwowac i pryska banka mydlana upojnego wieczorku...:( CZasami zdarzaja sie jednak chwile, gdzie jest nam dobrze...ale tych chwil jest bardzo malutko, moznaby bylo je na palcach u reki policzyc:(

Gość mówić
i to jak najwięcej ale bardzo delikatnie żeby go nie urazić. Mów zawsze co lubisz, czego nie i to w sposób delikatny... Słoneczko, uwielbiam jak pieścisz mnie tak i tak, albo chciałabym to i to, ale nie przy okrągłym stole po obiedzie. Prowadź jego rękę tam gdzie byś chciała i jak byś chciała. Ucz go siebie. Jak nie jest debil to się nauczy. Metodycznie i delikatnie ale żadnych twardych i poważnych rozmów.