Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona1985

CO SADZICIE O TIPSACH ??

Polecane posty

Gość ona1985

co sadzicie o sztucznych tipsach? dla mnie sa oblesne i swiadcza ze kobita nic nie orbi w domu a wy co sadzicie o tym?

Gość niw wszystkie sa oblesne
chociaz mnie sie nie podobaja

zgadzam sie ..sztuczne paskudztwo, w dodatku z danych statystycznych wynika, ze 80% facetow woli nauralne paznokcie u babek;p

Gość ona1985
a lubicie delikatny francuski manikuiur?

ja też wolę naturalne paznokcie:) no chyba, że tipsy nie mają 20 cm i nie są takie pstrokate:D he ale jeżeli są mniej więcej naturalnej długości paznokcia (chodzi mi oczywiście o zapuszczone pazurki:P) i są tylko delikatnie pomalowane, np francuzki to może być :)

ja nie mogę pozbyć się wrażenia że kobiety pod tipsami przechowują resztki kanapek, naskórek o inszych obżydliwościach nie wspomnę.

Gość ona1985
chce znac zwlaszcza opinie chloapkow...bo sloro mowoia ze sa oblesne to dlaczego umawiaja sie z takimi lalami z plastiku?

Gość o fuj

Gość marciass
najlepiej jak takiej lalce odpada jeden tipsik.. ladnie to wtedy wyglada:P paznokcie po francusku to jest to:]

Gość bo kazdy facet lubi popatrzec
na fajne zadbane ciałko inna sprawa ze pod tonami pudru jest spalona na solarce skóra ale liczy sie design;)

Gość ona1985
a co sadzicie na temat solarium???

Ona = mam wrażenie,że jesteś jakąś zakompleksioną gówniarą która próbuje się dowartościować za wszelką cene. Latasz po forum i krzyczysz jakie to baby z tipsami są straszne a te po solarium jeszcze gorsze a Ewa Minge to tragedia. Weź się zastanów nad sobą. Ja mam tipsy i robię w domu WSZYSTKO ! Zmywam, piore, czasem gotuje jak mi się chce. W niczym mi to nie przeszkadza. A do Ewy Minge to chyba jeszcze ci daleko dzieciaku. Tak się sklada,że wiedzialam ją na żywo i dla mnie jest O.K za to ciebie nie widzialam. Może ty się pokażesz i wtedy porównamy która piękniejsza ?

\"chce znac zwlaszcza opinie chloapkow...bo sloro mowoia ze sa oblesne to dlaczego umawiaja sie z takimi lalami z plastiku? \" Sama sobie odpowiedzialaś. Takie kobiety przyciągają facetów a ty się pocieszasz na tym forum. Idź lepiej na solarium, do fryzjera, zrób coś ze sobą !

jak jest umiarkowanie to nie przeszkadza. Zresztą zdrowe, nie zdrowe.......... wszystko teraz jest niezdrowe więc podchodząc w ten sposób należalo by nie palić, nie pić, ćwiczyć od rana do nocy i jeść same owoce :)

a jesli mowa o tipsach- nie lubie. Nie chce nikogo obrazac ale jak dla mnie to tandeta

Poza tym szczerze mówiąc zrobilam je z lenistwa bo mam spokój na miesiąc a naturalne musialam malować przynajmniej raz w tygodniu, pilować, cackać się z tym godzinami, łamały się przy zmywaniu...

Gość Jakub7272
Uwazam ,że takie paznokcie to paskudztwo ...ale ..moje drogie my tak naprawdę nie rozróżniamy czy kobieta ma jakieś tam tipsy czy naturalne paznokcie..Dla faceta nie jest ważne jakie kobieta ma paznokcie i czy skórę ma po solarium czy jest to naturalna opalenizna...Tylko wam kobietą zdaje się ,że my przywiązujemy do tego jakąś wagę..My widzimy tylko całokształt i po tym oceniamy czy kobieta nam się podoba czy nie..Ja osobiście jestem za naturalną kobietą ..Pierwsze wrażenie to włosy sylwetka ,twarz ...Takie detale jak paznokcie czy kolor opalenizny nie mają znaczenia...To tylko wasza prożność drogie panie....

jestem bardzo niezrobiona, ale zadbana i uwierz mi za mna sie baaardzo ogladaja :)

Gość brawo dla tego pana D

Gość Jakub7272
wiesz ja oglądam się za wieloma kobietami ale podoba mi się naprawdę niewiele kobiet...

Gość Jakub7272
dziewczyny dlaczego wy nie spicie?