Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ska-k-anka

petting a dziewictwo???

Polecane posty

Gość ska-k-anka

co wy sądzicie o tym? czy przez petting można stracic dziewictwo? hm?

Gość elou
dziewczynko a ile masz latek? [sądząc po pytaniu chyba nie dużo, co?]

Gość ska-k-anka
czemu durne? odpowiedzcie.... postawcie na edukacje mlodzierzy ;-P

Gość dgaerdsgfds
TAK

Gość claire17
tak, poprzez peeting mozna stracic dziewictwo. ja wlasnie tak je stracilam, ale DZIEWICA czuje sie nadal, bo do stosunku nigdy nie doszlo. na to czuje sie jeszcze nie gotowa i, przede wszystkim, za mloda. a dlaczego chcesz wiedziec takie rzeczy?

dla mnie dziewictwo to psychika, odbycie pierwszego stosunku sprawia ze dziewczyna nie jest dziewicą, błona to dla mnie zaden wyznacznik- jej przebicie np. palcem czy wibratorem to wg mnie nie jest utrata dziewictwa

Gość peeting to jest utrata
dziewictwa. bo to tez forma obcowania seksualnego. jak dziewczyna bawi sie penisem albo daje sobie robic palcowke lub wkladac palce do tylka to dziewica juz nie jest

Gość tra la la
Nie! Nie koniecznie tak jest. Nawet podczas stosunku nie musi dojść do utraty dziewictwa - wszystko zależy od budowy ciała. Czasem to może być pierwszy raz, drugi... Można, tak. Choć to nie jest reguła. Zwykle utratę taką przyjmuje się po stosunku dopiero... Błona nie jest umiejscowiona blisko, co oznacza, że palec ma szanse niewielkie na przebicie jej.

Gość peeting to jest utrata
oral, petting, anal itp. to tez utrata dziewictwa, bo to sa przeciez juz formy sexu

Gość Kamisiaaa
ej prosze niech mi ktos powie czy moglam stracic dziewictwo jesli chlopak wkladal mi tam palec...?

Gość mhhhhh
Tak mogłaś :) tez tak kiedyś miałam ale moim zdaniem to głupie trochę jest...

Gość Szoooook
nie sadziłam że są jeszcze osoby, które dziewictwo utożsamiają z posiadaniem błonki.:o

Nie no padne zaraz trupem! \". ja wlasnie tak je stracilam, ale DZIEWICA czuje sie nadal, bo do stosunku nigdy nie doszlo. na to czuje sie jeszcze nie gotowa i, przede wszystkim, za mloda.\" Co za pokrecona logika. Dziewictwo to stan a nie blona ktora mozna odtworzyc. Rozumiem ze nie jestes za mloda na gmeranie w cipce? Na to jestes gotowa? Jak ci facet wklada palca w cipke to nie jestes juz dziewica. Jak ci gmera w cipce to nie jestes dziewica mimo ze masz blone. Nie bez powodu mowi sie ze ktos stracil cnote. Obojetnie co facet ci wklada to sam fakt ze moze to robic swiadczy o tym ze nie jestes dziewica.

Gość mhhhhh
nom dziwne ale tak jest i będzie jeszcze długo a co powiedzieć jak z dziewictwem było z 30 lat temu ,,rzecz święta,, to była :D

Gość mhhhhh
Hehe noi co zrobisz

Gość Kamisiaaa
okej ale ja mam na mysli blone, czy mogl mi ja przebic bo ja nic nie czulam i nie bolalo....

Gość mhhhhh
Mógł... nie każdą boli i nie każdej leci przy tym krew...

Gość Katex3
Uprawiam z moim chłopakiem petting niedawno podczas pieszczot trochę mnie zabolało i poleciało mi kilka kropel krwi czy to oznacza ze moja błona została przebita?

Gość krejzi45
właśnie ja to samo pytanie zadaje.... bo sie obawiam że mógł mi przebić ;/

Gość keisza
powiedzcie, czy można przebić błonę dziewiczą wibratorem??

Gość Katex3
już wiem, że mój chłopak przez piting przebił mi błone ponieważ podczas pierwszego stosunku mnie nie bolało nawet krew nie leciała i dziewczyny nie bójcie się pierwszego razu bo to wcale nie boli tak jak inni piszą to jest bezbolesne i przyjemne ;)

Gość Yet
Chciałam tylko dodac ze nawet podczas pierwszego stosunku seksualnego nie dochodzi do przebicia blony dziewiczej. W moim przypadku doszlo do tego podczas czwartego stosunku:) I najbardziej to zalezy od budowy waszego ciala w jaki sposob zostanie przerwana blona.. U niektorych moze to byc przez tampon, petting, a u innych nawet podczas seksu do tego nie dochodzi:P Ale mimo wszystko zawsze jest fajnie i nie ma co panikowac.xD