Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no dobra juz

przeczytajcie to

Polecane posty

Gość no dobra juz

słuchajcie, mam męża bałaganiarza,kompletne tornado,wokół niego wszystko fruwa, nic nie sprzata, więc dziś powiedziałam dość.Umówiłam się z koleżanką której on nie zna że przyjdzie dziś do nas udawać "panią od sprzatania".Jak było umówione przyszła, posprzatała i na koniec mów "nalezy się 500 zł" ja jej pzry zszokowanym mężulku dałam kasę z zapytaniem?: to widzimy się za 2 tyg.Po jej wyjściu mężusio wpadł w furie, a ja z miną niewiniatka stwierdziłam,że albo sam po sobie sprzata albo bedzie sprzatał ktoś inny.Oczywiście kasę odzyskałam, a koleżance postawiłam kawę.polaecam takie drastyczne ale skuteczne ssposoby :)

Gość tak gorzej bedzie
jak kolezanka kasy nie odda a skad masz pewnosc ze teraz mezulek bedzie sprzatał?

Gość no dobra juz
ale ona już kasę oddała, a tak naprawdę to nawet zapłaciłabym za to,żeby on chociaz nie bałaganił, bo może sprzatanie to dla panów za duzo :P :P

Sposób fajny,ale ryzykowny.Faktycznie,jak koleżanka forsy nie odda? A mąż w dalszym ciągu będzie bałaganił? A kolezanka,ile razy będzie sprzątać za kawę? Nie wiem......... ♥♪♫

Gość jestes super
naleza Ci sie brawa!!

Gość kasia traktorzystka
niezły trik :)

Gość no dobra juz
oj tam tragizujecie, przecież jakoś z bałaganiarstwem trzeba walczyć i próbować różnych metod, bo kiedyś mozna się obudzić w chlewie :)

Gość jkhgbnvfcd
Kasiu, kochanie, gniewasz się ciągle?

to trzeba poprosic taka kolezanke która odda kase. jakas zaufaną przyjaciólke. moze mąz nie nauczy sie pilnowac porzadku od razu ale jestem pewna ze zacznie sie starac. skoro zrobil awantura tzn ze 500zl to dla niego duzo i napewno bedzie sie pilnowal. lepsze to niz 1000zl miesiecznie na sprzataczke.

Gość no dobra juz
chciałam wam tylko o tym napisać, bo może któraś z was też ma tornado w domu, a to zawsze jakaś metoda.Teraz idę juz spać więc dobranoc dziewuchy i panowie :)