Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

HEJ! JAK WYKONUJECIE BRZUSZKI??

Polecane posty

ODCHUDZAM SIE OD MIESIĄCA, ALE CHCE JESZCE ZRZUCIĆ BRZUCH, ALE JAK OSTATNIO ĆWICZYŁM NIC MNIE NIE BOLAŁ, WIĆ CHYBA ŹLE COŚ ROBIŁAM, nAPISZCIE MI W JAKI SPOSÓB WY WYKONUJECIE ĆWICZENIA BRZUSZKOWE, ŻEBY POTEM BYŁY ZAKWASY??

Gość nie krzycz to ktos ci odpowie

a czy ja krzyczę

sprobuj a6w to Ci da wiecej niz brzuszki a jesli chodzi o brzuszki to ja mam wyprostowane nogi (nik mi ich nie trzyma ), rece obok glowy i koniecznie lokcie rozlozone na boki (nie ciagnij rekoma przy brzuszkach bo nie bedzie efektu)

Ja tak jak madz, ale nie robię za każdym razem pełnego skłonu (tzn. leżenie, kąt prosty z nogami, leżenie), tylko unoszę tułów nad podłogę, pogłębiam skłon, przytrzymuję i wracam do pozycji wyjściowej.

Gość kip fit
-ja leże na podłodze, odcinek lędźwiowy kręgoslupa "przyklejony" jest do maty -ręce, a w zasadzie same opuszki zakładam za główe -broda do góry, nie może dotykać mostka -nogi mogą być zgięte, tak jest wygodniej -zaokrąglam plecy, podnosząc łopatki -należy to wykonywać to w zmiennym tempie cztery na cztery, dwa na dwa, single, siedem pulsacyjnych (wszystko powtarzać po pare razy)

Gość Fercemine
Być może ja robię to źle, jednak mój sposób jest następujący: - kładę się na podłodze, całe ciało jest proste - wykonuję "skłon" do stóp - powtarzam te "skłony" ok.20-30razy

ja robie rozne cwiczenia na brzuch. zwykle brzuszki tak: -na podlodze, nogi ugiete, stopy plasko na podlodze, rece za glowa i staram sie patrzec za siebie. tak rodzila babka na aerobiku, wtedy na pewno uzywa sie miesni brzucha a nie plecow do uniesiena tuowia. unosze sie ok. 15 cm na podlodze. tempo rozne, albo podnsze i poadam, albo podnosze i poglebiam 1 lyb dwa razy, albo podnosze i trzymam 10 sekund (liczymy 101,102 do 110). skosne szybkie: lewy lokiec do prawego kolana i na odwrot, wykonujemy szybko na dolne miesnie brzucha: nozyce - wiadomo unoszenie zlonczonych nog do gory 10-20 razy powoli.

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
ćwiczenia super, dzieki piekne Ale masz może jeszcze jakieś inne ? Jesli tak prześlij z góry ci dziekuje