Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tomasz31

Poszukiwana mila spokojna wesola dziewczyna ktora lubi zajmowac sie domem

Polecane posty

Gość Tomasz31

Spokojna, najlepiej wierzaca ale nie musi, jesli tylko nie obraza Boga,szanujaca swojego Meza i umiejaca kochac, i zeby nigdy jeszcze nie rodzila czy sa tu takie

Gość Tomasz31
Zapomniałem napisać, żeby też jeszcze nigdy nie robiła O.Z.P. :)

Gość Tomassz31
aha i jeszcze zeby lubila brac w paszczu i w d.u.p.u. ja oferuje milosc, mam fajny telewizor Grundiga a takzeWartburga kombi

Gość no to ja ale ja mam
22 lata... to chyba troche za malo.

Gość co to jest o.z.p.
?

🖐️ Ewa33,jak leci obawiam sie ze jestes niestety zbyt podeszla w wieku,ja mam 31 lat a ty 33.....

Gość no to ja ale ja mam
ale wygladam na 30 :(

Nie no 22 to jest do zaakceptowania, a co robisz?studiujesz? pracujesz? skad jestes?

Gość Tómasz31
mowiac wprost Ewa, stara dupa jestes

jak wygladasz na 30 to OK, bylebys nie miala zmarszczek zreszta mniej wazny jest wyglad a bardziej harakter... jesli spelniasz opis powyzej to jestes OK.

Gość TolaTola
A ja marzę o chwili gdy mój mąż wróci z pracy i zje obiad, który mu ugotowałam. Potem pogładzi mnie po dłoniach, powie najczulsze słowa i przytuli. Potem będziemy długo rozmawiać, o życiu, Bogu, naszej przyszłości. Gdy położymy się spać, będzie czuły i taktowny i delikatny. :)

Mysle ze kobieta nie powinna pracowac,pieniadze zarabia mezczyzna a kobieta dba zeby niczego nie brakowalo w domowym ognisku

Gość Emeryt z Wiatracznej

Gość Emeryt z Wiatracznej
O.Z.P. to jest Obciąg Z Połykiem :) prosta gra towarzyska z finałem w ustach

Gość Ser Turek
I po co ci mężatka padalcze

Gość TolaTola
Cześć :) nie mam jeszcze męża bo tak się ułożyło. Jakoś tak Bóg zrządził. Wierzę, że jest w tym jakiś sens. Może ja mam zbyt wysokie wymagania? Tak trudno spotkać wartościowego mężczyznę.

Gość jestem kobieta jakich malo
To ja wlasnie jestem taka zona :) Moj maz wraca z pracy, jest ugotowany,smaczny obiad,mieszkanko pachnace i czyste,wszystko wyprane na czas,w domu jest zawsze wszystko do jedzenia,oprocz tego jestem zawsze zadbana i usmiechnieta,z mezem podejmujemy wspolnie wszelkie decyzje,organizuje rozne wycieczki rowerowe, spotkania towarzystkie lub wczasy za granica, do tego jestem bezgranicznie zakochana w swoim mezu z wzajemnoscia, czyli jednym slowem WZOROWA ZONA :)

no tak zrobić z kobiety kurę domową i niech w garach siedzi... mężuś wróci zmęczony do domu to zupka ma czekać na stole... szacuneczek do granic się należy oczywiście bo mężuś zarabia i utrzymuje, a żonka musi sie prosić o kasę na bluzkę... zupa była za słona więc zonka dostaje baty... a mężuś przez ciągły stres i długą pracę staje się impotentem więc zonka kura domowa z braku laku szuka kochanka... super perspektywa!!! teraz w domu siedzą lenie...

Gość TolaTola
Jestem gościnna jak lotniskowiec, i przyjmuję kolejne f16* na pokładzie :classic_cool: * fallus, fi 16 :)

Tomek, sory, ale to nie byla oferta z mojej strony Nie zadaję się z małolatami i czarnymi Zapytałam z ciekawości, jakie jeszcze masz wymagania, bo te, co podaleś, to jakby żywcem z ogłoszenia sprzed 80-100 lat wzięte

Gość robme
"...to jakby żywcem z ogłoszenia sprzed 80-100 lat wzięte" :o to juz teraz nie mozna szukac spokojnej i kochajacej kobiety? teraz trza szukac kobiety-suki, ktora nie kocha, nie szanuje?

Nie wiem o co ci chodzi Ewa33 ale lubie jeszcze, jak dziewczyna jest skromna i podchodzi z szacunkiem, a ty jestes zgorzkniala na starosc