Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coś dziwnego

coś dziwnego z tyłu na szyi...

Polecane posty

Gość coś dziwnego

otóż jakiś czas temu wyczułam na szyi z tyłu jakby guzek, z lewej strony kregosłupa, tak jakby coś twardego na mięśniu, lekarz to obejrzał i stwierdził ze wiele osób ma coś takiego, że to może być węzeł chłonny..ale mam to tylko z jednej t\strony a z drugiej nie:( troche mnie to mimo wszystko niepokoi czy to możliwe zeby wezły były z jednej strony tylko wyczuwalne? to jest na szyi troche ponizej linii włosów

Gość coś dziwnego
up

Gość to moze byc wezel chlonny
i tylko jeden wyczuwalny bo tylko jeden powiekszony - jesli lekarz widzial i powiedzial ze OK to nie wiem czemu sie martwisz, dla pewnosci zrob konsultacje u innego lekarza

Gość maggie-jill
trudno coś poradzić, najlepiej, gdybyś udała się do lekarza

Gość coś dziwnego
no wlasnie bylam juz u lekarza, pomacal pomacal powiedzial zebym sie nie martwila bo jestem zdrowa i to sie zdarza, zapomnialam, bylam tez u innej lekarki i ona powiedziala ze to wezel i jakby sie powiekszal to mam sie zglosci to byla pol roku temu od tamtego czasu sie nie zmienil, powiedziala ze to mozeb yc na skutek infekcji przebytych dawno ...czyli powinnam sie uspokoic? mowila ze wiele osob tak ma dlatego zapytalam tutaj czy macie wlasnue takie zgrubienia tam gdzie sa wezly :)

Gość to moze byc wezel chlonny
wiesz co, pracuej jako masazystka i wiele osob ma rozne dziwne zgrubienia a na chorych nie wygladaja, jesli lekarz widzial to sie nie zadreczaj :-)