Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Airinveins

Co najbardziej chciałybyście wiedzieć o facetach?

Polecane posty

Gość Ja chciałabym
wiedzieć co mój facet robi jak nie jest ze mną, chciałabym znać jego myśli:-)

Gość otmve
"Dlaczego faceci są niedomyślni??" a dlaczego kobiety nie moge powiedziec WPROST o co im chodzi?

nie interesują mnei jacyś tam faceci a jak chcę coś wiedzieć od swojego, to się go o to pytam dla mnie proste...

Gość dggerg
to o myślach to bardzo nieprzemyślane pragnienie, przecież można by się załamać, słysząc o czym inni myślą

Gość Dorris zd. Czeslawa
czy moj biznuś ma jakies zaskurniaki i ile? chce wiedziec o wszystkich jego dochodach.

Gość buhahah
a kobiety za to ciegle mysla czy sa JESZCZE ladne

--> Andrzej z Biłgoraja. Przeczytaj jeszcze raz pytanie zawarte w temacie. --> Aneti23 { Dlaczego faceci są niedomyślni ? } Cóż... nie wiem ja też nijak sie nie mogę domyśleć jakie liczby w nadchodzącym losowaniu totka padną. Uwierz jest mi z tym ciężko.

--> Andrzej z Biłgoraja. { Dlaczego wyglad to dla nich podstawa a potem płaczą na forach że facet pije,bije zdradza } Nie stwarzaj tutaj fałszywego obrazu kobiety. Znam mnóstwo brzydkich i mają kobiety. Wabik to wysoki stan konta w banku. :o

to nie faceci sa niedomyslni, tylko kobiety mysla, ze oni mysla jak kobiety, a faceci mysla tak-tak nie-nie a przecietna kobieta tak - nie nie-tak i na pytanie co sie stalo, odpowiada wszsytko ok, skoro ok, to ok. A potem, ze faceci niedomyslni. MIalam kolezanke, ktora chciala, zebym jej w myslach czytala, to bylo szalenie meczace :O

Gość o wszystkich... to nic
Ale chcialabym wiedziec, czy moj jest ze mna dlatego, ze Mu sie choc troche podobam, czy tylko dlatego by byc z kims ;)

Dlaczego tak bardzo lubia spedzac czas tylko w swoim \"meskim\" gronie. Dlaczego przyjaciele rozmawiaja ze sobna inaczej gdy sa sami i inaczej gdy sa razem ze swoimi dziewczynami... Zauwazylam cos takiego w relacjach mojego faceta i jego najlepszego kumpla...

--> qwertz { myrevin---nastepny madrala. ja osobiscie gwizdze na czyjes konto. } I co na to konto ? :o Merda ogonkiem ? Nie znam ciebie więc nie o tobie piszę. Osobiście te kobiety, które znam, (nie mam tu na myśli jednego spotkania) nie gwiżdżą na konta. To bardzo nie rozsądne. Nawet seksuolodzy podkreślają że karta płatnicza jest niezłym afrodyzjakiem.

Gość eee tam gadanie z tym kontem
Jedne patrza na wyglad, inne na konto, mnie urzeklo w nim to, ze Mu sie spodobalam ;) Niesamowite :] Nieprawdopodobne :]

--> qwertz Wyobraź sobie że na jej widok sprzedawcy kłaniają uniżenie, no i możesz kupić co chcesz bo akurat jest bez limitu.

Aleście się wylali, aż ściekacie z półek. Najbardziej w świecie chciałabym odczuć na własnej skórze jak facet szczytuje ;) tzn chodzi mi w jaki sposób przeżywa orgazm i jak to się różni od naszego.. No i dlaczego nie mówią wszystkiego, boją się niektórych spraw, nie potrafią rozmawiać o wszystkim.. hm..

Gość jedna magda taka
czy mnie kocha i czy mysli o mnie i co o mnie mysli:)

--> qwertz Ależ.. jeszcze raz tylko mogę powiedzieć, może jesteś wyjątkiem. Zapytaj pierwszego z brzegu seksuologa, potwierdzi moją wersję. :)