Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aqlelejaaa

JESTEM DUMNA Z MOICH PIERSI !!!!!NIC MI NIE MOŻECIE ZARZUCIĆ !!OTO ONE!!!!!!!

Polecane posty

a ja mam pod biustem 68 a w 86 to jaka to jest miseczka ?? to juz się pogubiłam :) każdy mówi mi coś innego

Gość ona_21.
ale to chyba nie TY masz prawo do dumy z tego powodu rodzice bardzije, bo po nich odziedziczyłąs geny i Bog, ktory cie stworzył.. Ty mozesz byc dumna z tego co sama osiagnełas..ale jak widac..nic ciezkwego procz cyckow i swojej proznosci. i głupoty pustoty nie masz do zaoofreowania

Gość xxvxx
no mikro cycki

Gość ona_21.
Dodam jeszcze jedno: osoba pewna siebie...nie mylić z zarozumiałą nie musi podkreślać, że jest atrakcyjna fizycznie i duchowo....dla niej jest to oczywiste....ale Ty jestes pusta i zarozozumiała gdybys tak kochała swoje piersi..nie dawała bys je na forum do oceny!hheee

Gość szatof...ale
wiem kim jestes poznała po pokoju!!hehe ale beda jaja jak pokaze kumplom...ta fotke hehe

Gość a bądź sobie dumna
co za pustostan

Gość facetkonseser
nie masz byc z czego dumna miałem mnostwo kobiet..i widziałem o niebo lepsze piersi!!!a do tego laski były pierwsza klasa..i skromniejsze od ciebie nikt nie lubi pustakow!!tylko one same siebie lubia.. KOCHASZ LUSTERKO? jak krolowa sniegu..jestes.. a ksiaze i tak poleciał na skromna snieżke hehe

Gość lektorka
JESTEŚ OBLEŚNA GLUPIA PUSTĄ PIZDĄ. CIEKAWE KIEDY ZROBISZ FOTĘ SWOJEJ SMIERDZĄCEJ CIPY LUB ROWA I TEŻ WYSTAWISZ JA NA POKJAZ PUSTA DEBILKO. CO DO CYCKOW TO RZECZYWISCIE MALE I NIC SPECJALNEGO. JA MAM LADNIEJSZE 75 C :p

Gość śliczneśliczne
naprawdę śliczne! dodamże jestem dziewczyną też niby mam B(coś pomiędzy A a B)ale byle jakie

Gość aaaaaaaaaaaaaaa
TO SA PODSZYWY AUTORKA ZAłOZYłA TYLKO TOPIK NA EROTYCZNYM !

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tiaaa podszywy, sama to wszystko piszesz piz.do

Gość Ernestyna 23
Ładne masz :) bardzo ładne. To chyba duże B, albo C.

Gość miszka piszka
smieszna jesteś - wczoraj był płacz, że małe cycki, a dzisiaj taka dumna jesteś ? znajdź sobie lepiej jakieś zajecie

Gość chwalisz sie silikonami
???:O:O:O

Gość czemu sulikony
uwazasz?

Gość asdfghjz
wlasnie! wczoraj marudzila, ze male jak ktos sie prostakiem urodzi, to prostakiem umrze nawet jakbys miala najpiekniejszy biust na swiecie, to bylaby jedyna Twoja duma! niestety rozumu zero jak mnie takie suki wkurwiaja!!! (dziupli nie pokaze, bo rozjechana na maksa :P)

Gość frefef
POWINNAS BYC DUMNA ZE SWOJEJ GłUPTY KTORA JEST TAK WIELKA, ZE JEST JUZ W REKORDZIE GUINNESSA:)jestes najlepsza w głupich textach

Gość andzia love dior
gadaj sobie co chcesz ale to nie jest 75b. ja nosze 75b i mam mam mniejsze. ta numeracja to chyba jakas nie z tej ziemi bo przy tej numeracji bym miala a albo zeróweczkę czyli aa

Gość Rudra_
Jak dla mnie przypominają baloniki z wodą. Sutki nie za ładne. Ogolnie dam 4. Ja mam o niebo ładniejsze :)

Gość ala pękala
a kogo obchodzą twoje cycki? I nie musisz krzyczeć i dobitnie tego udowadniać jaki to razmiar... pffffffffffffffffffffffff

Gość przecież to ściema
rzekoma autorka topiku twierdzi, że ma pod biustem 74cm a w obwodzie 87cm, a przecież to daje rozmiar 75 A, a nie 75 B no a co najważniejsze ten biust na pewno nei ma takich obwodów, bo widać to gołym okiem