Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aqlelejaaa

JESTEM DUMNA Z MOICH PIERSI !!!!!NIC MI NIE MOŻECIE ZARZUCIĆ !!OTO ONE!!!!!!!

Polecane posty

Gość gdyby była
inteligentna to nie wystawiałaby tak swoich cycków na pokaz...

Gość cotojest
Lauren - to ma wspolnego ze z takimi malkontentami i krytykantami sytuacja naszego kraju mnie nie dziwi. Jak stworzyc kraj ludzi ufnych, madrych, cieplych, zyczliwych i szczesliwych jesli jego mieszkancy szukaja dziury w calym, jak ktos ma ladne piersi to przyczepia sie ze sutki na bok patrza, ze pewnie buzia brzydka, ze pewnie glupia dziewczyna. Zawsze cos musi byc zle, zawsze trzeba marudzic, zawsze trzeba komus dosrac. zawsze skrytykowac. a jak juz z kims rozmawiasz to postaraj sie bardziej kulturalnie niz "smieszny jestes" do obcej osoby, bo to o Twoim intelekcie tez za dobrze nie mowi. nie badzmy hipokrytami

Gość
To ty widzisz w określeniu \"śmieszny jesteś\" obrazę :D Taką wyczuloną na swoim punkcie władzę mamy, że widzę starasz się do nich dopasować :D Żeby było inaczej musiała by się zacząć zmieniać mentalność Polaków a nie malkontenctwo :O

Gość DFDFD
LAUREN ZAZDROSCISZ LASCE BIUSTU .POWIEDZ OD RAZU..NA PEWNO MASZ BRZYDSZE.

Gość hmmmjj
ja mam pod 73 a w biuście 88cm i mam mniejsze od Ciebie..jak to mozliwe? Albo jakaś sciema albo ktoś sie mierzyć nie umie

Gość JESTES PLASKA WRĘCZ JAK DECHA
matko taki maly biust moze być ładny???????????// buhahaha powinas powiekszyć go jesli maszkase bo jest za maly jak na twą posture.

Gość
Mam większe i ładniejsze, ale na kafe nie będę wklejała, ma je kto oglądac i sie zachwycać :classic_cool:

Gość JESTES PLASKA WRĘCZ JAK DECHA
MALO KTÓRA KOBIETA MA TAKIE MAŁE PIERSI !JA Z TEGO CO WIDZWE NA ULICACH TO CO DRUGA MA ROMIAR D A TY SIE PODNIECASZ TYMI SWOMA DWOMA RODZYNKAMI ZESCHŁYMI:)BUHAHAA

Gość interesujące
moim skromnym zdaniem są bardzo ładne. rozmiar w sam raz - nie za małe i nie za duże. wystarczająco duże, zeby się ładnie rezentować :) i jak najbardziej jest to rozmiar B. i jest rzecza jak najnormalniejszą w świecie, że piersi są asymetryczne.

Gość a lalalal
a gdzie są sutki? A po co te cyce wystawiasz?

Gość franek z budowy
cycki masz bardo ladne moznaby sie w nich zakochac :D

Gość cotojest
Lauren, absolutnie nie widze obrazy i ani troche nie poczulam sie obrazona. Widze tylko, ze Ty wcale tez nie jestes doskonala, bo gdybys byla, to umialabys sie kuturalnie odnosic do ludzi, ktorzy sie kuturalnie odnosza do Ciebie. Nie trzeba miec biustu idealnego zeby byl piekny, a przez takich ludzi jak wy, dziewczyny potem maja kompleksy, anoreksje itd itp a wy potem sie na nich wyzywacie, na topikach o ich problemach. bledne kolo. pozwolcie komus miec cos ladnego, pozwolcie komus sie z czegos cieszyc, a nie podcinajcie skrzydla. troche serdecznosci wam nie zaszkodzi

Gość jkjkjkjkj
TO ROZMIAR B??HAHAHA TO NAWET B NIE JEST TYLKO A ... POZATYM KIEDYS BYL TU FILM NA KTÓRYM BYLY PIERSi RENATY dancewicz i wygladaly nawet na mniejsze tylko wisialy i kazda z was gadala ze to d a teraz kazda z was gadana te ze to b ...to czemu tamte nie byly b?

Gość interesujące
jesteście wszysyc pojebani :o toi, ze widzisz na ulicy większe, to ci się tylko wydaje :P normalnie banda chorych z nienawiści do wszystkiego, co się rusza nieudaczników tu chyba siedzi :o

Gość dokladnie sie zgadzam z tymmm
racja z tą dancewicz. mimo ze miala mniejsze na wygląd ale wisialy to i tak byly dla was duże.... a te niby wieksze a nie wiszą to od razu malusie. dziwne to wszystko!!!!!!

Gość samiec wzorowy..
masz cyce jak 13letnia dziweca-male,plaskie i suty patrzace w dwie rozne strony bhe bhe bheeee :D 🖐️

Gość sloneczko w kiwi
szkoda ZE JESZCZE RETUSZUJESZ SWOJE MINI CYCE POGRUBIAJACYM I WYPELNIAJACYM STANIKIEM ZEBY WYGLADALY NA JEDRNIEJSZE I PELNIEJSZE ,POZATYM JE SCISKASZ ZEBY BYLY KOLO SIEBIE I ROWNE.. NIE SZTUKA MIEC MALE CYCE I UBRAC STANIK CO POWIEKASZA :O oj zalosna jestes!!! tak to kazda potrafi!!!!!1 szkoda ze nie masz fotki z boku !! byloby widac jakie sa male i wiszace:D!!!!!!

Gość aqlelejaaa
NO DOBRA PRZYZNAJE SIE !! Faktycznie napinalam piersi do tech zdjec :(,chcialam lepiej wypasc.. pozatym moj chlopak ich nigdy nie chwalil tylko powiedzial ze mi sie rozchodza w dwie rozne strony..nie wierzylam w to!! chcialam poznac opinie osob bezstronnych-czyli wasza-czy tez widzicie w moich piersiach ta wade... Niestety zauwarzyliscie.. :O jestem zalamana.. :( moze to sie da zooperowac?? PROSZE O POMOC !!!!!!!!! a tak naprawde nosze rozmiar A nie B (tzn mam B jak ubieram biustonosz gruby;) )

Gość to nie piersi ładne
ale zdjęcie wypieszczone

Gość asdr
wczoraj te same zdjecia byly w innym topicu... masakra normalnie :(

Gość widziałem już sporo
Bardzo ładne piersi. Lubię takie i mniejsze, większych w ogóle nie preferuje. Jest mnóstwo ślicznych piersi rozmiaru A i B, 8 na 10 sa idealne a w przypadku większych 2 na 10, więc o czym my tu piszemy.

Gość Anitte_21
zajebiste piersi ja swoje tez uwielbiam, sa mniejsze i ladniejsze uwielbiaja je tez mezczyni, teraz lato w pelni, nie nosze staniczka tylko sliczne koszulki i kazdy jest wgapiony i prawi komplementy male jest piekne, twoje sa taie srednie, wg mnie to B- C Ja mam A/ B

Gość DFDFDF
wg mnie masz malutkie te piersi ..jakies A 75.

Gość ehh naiwne
"uwielbiają je mężczyźni' no ja bym się tym nie chwaliła tak publicznie ;]

Gość troche male
ale sa faceci ktore lubia takie male wiec nie martw sie

Gość kompromisik maly
babki ... kazdy ma co lubi i tyle :) ja lubie swoje ksztalty sa boskie ... autorka lubi ich brak..tez jej bosko ... i jesy suuuuuuupeeer!!

Gość troche male
w sumie to by nawet do figury pasowaly ale musialbys wazyc duzo mniej niestety przy tej wadze (patrze na brzuch) oe zawsze beda male

Gość olinka_2000

Gość nienormalni cd
matko!!ale dziewczyny takie jak Ty są nienormalne..powinnaś się leczyć psychiatrycznie