Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość POTRZEBJACA POMOCY

orgazm ajego brak

Polecane posty

Cze dziewczyny:) co u Was slychac?jak orgazm? u mnie nic nie bylo,tzn.zadnego seksu od jakiegos czasu,nie mam ochty:/

Gość za duzo
jak sie dziewczyna czesto masturbuje i robila to przez dluzszy okres sama to m aproblem by dojsc z facetem;/ po porstu przyzwyczaila sie do swich metod i sama sie umie tylko rozpalic.

Gość Rozpaczona
Witam ja mam również problem z orgazmem, ale tylko podczas stosunku. Mjalam tylko daw orgazmy podczas stosunku w ciagu pol roku. To moj drugi partner z pierwszym nie mialam wogole orgazmu. Nie powiem bo odczuwam przyjemnosc , ale nic poza tym :( Pytalam sie nawet ginekologa oto to powiedzial, ze albo musze zmienic partnera albo udac sie do seksuologa, bo on nic na to nie poradzi. Najgorsze jest to, ze oszukuje swojego partnera :( Zle sie z tym czuje :(

Gość Rozpaczona
Tu nie chodzi o rutyne bo urozmaicamy sobie zycie seksualne, wymyslamy nowe pozycje, korzystamy z kamasutry ale nic nie pomaga :( To strasznie doluje kobiete :(

dokładnie, nie o rutyne chodzi gdyby to była rutyna miałybysmy kiedyś orgazm, a teraz nie Ja ćwiczę mieśnie pochwy, przyłączcie sie;-)

Gość Rozpaczona
ja juz po woli trace nadzieje na orgazm. A dowiedzialam sie ze jezeli kobieta nie ma orgazmu to trudniej jej zajsc w ciaze czy to prawda???????

Gość hhhhhhhhhhhhhhhh
hmmmm dziewczyny.... większość kobiet nigdy nie miała i nie bedzie miała orgazmu pochwowego - najczęściej ma się łechtaczkowy - którego własnie mozna nauczyc sie samej - a potem pokazac partnerowi jak ma działać. Istnieje szansa że po ciązy zmieni Wam sie gospodarka hormonalna i cos tam w srodku sie trochę przesunie i bedziecia ngle mogły osiągać orgazm pochwowy. To albo się ma - albo nie. Cieszcie że że w ogóle macie orgazm bo niektóre kobiety nawet łechtaczkowego nie mają...

Gość przygnebiona
Ale brak orgazmu wiekszosc kobiet doluje!!!!!!!!!!!! Czyli co seksuolog tez tu nie pomoze???????????????