Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*Lulka*

Jak zająć dzieci w samolocie?

Polecane posty

Moje starsze dzieci bardzo szybko się nudzą,a niedługo czeka nas długa podróż samolotem (do Kanady).Macie jakieś pomysły na zajęcie ich w czasie lotu?Czy mogę wziąć zabawki i książeczki na pokład?

ja mam!! zamknij je w bagazniku niech sie bawia w kto sie wydostanie pierwszy:D:D:D a tak na powaznie to nie wiem bo nie mam dzieci, ale znajomi zawsze wożą z tyłu zabawki książeczki i inne duperelki:)

sorry nie doczytałam:]zwykle mi sie to nie zdarza, mysle, ze mozesz ze to nawet wskazane bo inni pasazerowie nie musza cierpiec dlatego, ze Twoje dzieci sie nudza, moze wlasnie wez ksiaeczki poczytasz im :) powodzenia i milej podrozy:)

Gość Canadiana
Czesto latam z i do Kanady, podczas kazdego rejsu sa na pokladzie dzieci i szczerze mowiac jeszcze nie spotkalam sie z sytuacja, aby rodzice nie mogli ich opanowac. ( a czasem sie zdarza, ze dzieci leca same ). Takze nic sie nie martw :) Pewnie jakis czas po starcie, jak sie najedza i adrenalina troche opadnie, pojada spac :) Z czego zawsze wszyscy sa zadowoleni:) O to, co mozesz wziac, a czego nie zapytaj w liniach, ktorymi lecisz - zawsze tak jest naj;lepiej.

Dzięki za rady,zadzwonię jeszcze do moich linii lotniczych i dowiem się dokładnie co i jak:)