Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kropeczka4546

Czy ktos był w nad morzem w Cetniewie???

Polecane posty

Gość kropeczka4546

Czy ktos był w nad morzem w Cetniewie??? fajnie tam jest?? w tym roku własnie sie zamierzam tam wybrac.

Gość kropeczka4546
nikt nie był?? :(

Gość kropeczka4546
nikt nie był?? :(

Gość ja byłam
i gorąco polecam:) fajna plaża, niedaleko do gdańska, deptak, knajpki i nocne życie:)

Gość ja byłam
patty- a co Cie tak śmieszy?

Gość maj słit dzizes
Lulka? a Ty sie dobrze czujesz? przeciez jest takie miasteczko,o nazwie Cetniewo!!! ale Ty pusta jestes:o

Gość kropeczka4546
Tak wiem Cetniewo to dzielnica we Władysławowie.

Gość gimnazjalne szczeniactwo
to można powiedzieć o cetniewie.. mamusie z bachorami w wóżkach drącymi się wniebogłosy i wylaszczone gimnazjalistki pachające się do każdego baru/klubu itp. ogólnie potworny tłok i hałaś. nie do wypoczynku, do lansowania może i tak, tylko co to za lans:O

Gość maj słit dzizes
wladyslawowo jest osobnym miasteczkiem

aha, to są wrażenia z ostatnich kilku dni. może pod koniec sierpnia jest tam fajniej

Gość maj słit dzizes
w google sobie wpiszcie,niewyksztalcone ciemniaki,dzielnica wladyslawowa? :D dobre uehehhe.co za ciemniaki z Was:o

Gość kropeczka4546
widze, że opinie sa podzielona. z jednej strony wrzeszczace bachory z drugiej pełen luz i nocne zycie.....!!!wiec jak jest naprawde??

nocne życie dominują małolaty i jak dla mnie to jest fatalne.. (mam 21lat). dyskotek jest dużo, ale wszędzie porozbierane gorące piętnastki i pijane szczeniaki w tym mniej więcej wieku..

Gość kropeczka4546
do maj słit dzizes : no to jak jest w koncu?? :/

Cetniewo to ośrodek szkoleniowy sportowców we Władysławowie. Wydajne mi się,że nie ma takiego miasteczka.Jeśli jest-przepraszam. Nie musisz mnie od razu od pustych wyzywać.

Gość kropeczka4546
w sumie jade tam z grupa znajomych...!!! troche mnie załamałas "gimnazjalne szczeniactwo" swoja opinia o Cetniewie, bo nie mam ochoty ogladac pijanych szczeniaków i ich wybryków

to są moje odczucia.. naprawdę masa była (jeszcze wczoraj) matek z małymi dziećmi w wózkach (które wlokąc się po deptakach są nie do wyprzedzenia z tymi pojazdami.. no i dzieci drą się strasznie, szczególnie w pubach gdzie się zwyczajnie nudzą a mamusie popijają piwko.. sorry, dzieckiem to się chyba trzeba zając żeby nie uprzykrzało życia innym...) no i małolaty.. oprócz kolonijnych takie maxymalnie wylaszczone gówniary taksujące każdego kolesia (proponuję pilnować swojego hihi:) ) i popijające piwo wszędzie gdzie się da, tak żeby rodzice nie widzieli.. wszędzie - dosłownie, w każdej knajpce jest pełno ludzi, tłok straszny.. nie wiem jak na plaży, nawet się tam nie zapuszczałam.. ale sądząc z zachowaia spuszczonych z łańcóchów "porządnych ludzi" na wakacjach w mieście, na plaży może być tylko gorzej.. wolę półwysep i tamtejsze miasteczka:) do władka tylko przejazdem po coś:)

Gość ja byłam
kropeczka- mi sie podobało, Władek to fajna mieścina typowo turystyczna, jesli jedziesz się zabawić to polecam, jest tak jak pisałam gdzies wyżej:) a pijanych gimnazjalistów i matki z wrzeszczącymi dziećmi wszędzie znajdziesz.Pozdrawiam i uadnych wakacji:)

*łańcuchów

nieprawda, we władku jest maxymalne zagęszczenie tego zjawiska.. z przewagą małolat nad matkami jednak

Gość a w JAstrzębiej jak jest