podszywacz nr licencji 007 0 Napisano Lipiec 19, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ghfff Napisano Lipiec 19, 2007 ty debilu i po co zabrales mi nicka? idź sie lecz na glowe pajacu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
podszywacz nr licencji 007 0 Napisano Lipiec 19, 2007 trzeba bylo sie zaczernic ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość BeznadziejnaOsobaSterroryzowan Napisano Lipiec 19, 2007 oddaj mu nick :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dyżurny podszywacz kafe Napisano Lipiec 19, 2007 sam jesteś matołem prawdziwego podszywacza poznaje się miedzy innymi po refleksie :p zaczerń sobie mój :p jesli zdążysz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
podszywacz nr licencji 007 0 Napisano Lipiec 19, 2007 nie chce, po co mi Twoj? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ghfff Napisano Lipiec 19, 2007 a pierdolę was wszystkich prawidzy podszywacz nie potrabuje zaczernionego nicka bo i tak sie ciagle podszywa pod inne nicki :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
podszywacz nr licencji 007 0 Napisano Lipiec 19, 2007 no widzisz, w koncu Ciebie to tez dopadlo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dyżurny podszywacz 01 Napisano Lipiec 19, 2007 jednak ktoś zaczernił sobie tego dyżurnego :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
podszywacz nr licencji 007 0 Napisano Lipiec 19, 2007 ale to nie ja ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agula89 Napisano Lipiec 19, 2007 banda ćmokow, taka jest prawda. do nauki lenie smierdzące! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
podszywacz nr licencji 007 0 Napisano Lipiec 19, 2007 agula zgadzam sie z Toba :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dyżurny podszywacz 01 Napisano Lipiec 19, 2007 mam więcej lat niż Agulu możesz sobie wyobrazić nie jesteś w stanie pojąć swym prostolinijnym umysłem że podszywanie się (pomijam chamstwo) jest zabawą ludzi dorosłych o wysokim poczuciu nonsensu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pani Cenzor 0 Napisano Lipiec 19, 2007 dyżurny podszywacz 01 => zgadzam się w całej rozciągłości. Dodałabym tylko \"ludzi, poczucie estetyki których nie pozwala im odwalać prostackich tekstów, a IQ - podszywac się na poważnych topikach\" ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość amanda w czerwonej spodnicy Napisano Lipiec 19, 2007 witam szanowną panią cenzor :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pani Cenzor 0 Napisano Lipiec 19, 2007 Witam :P Co tak ucichło? Może wypracujecie definicję rasowego podszywacza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość proszeeeee o pomocccc Napisano Lipiec 19, 2007 Ja to już się boje odzywać nawet :o kurczę nie wiedziałam, że admini grasuja na róznych topikach :o w każdym razie oj dużo mam na sumieniu.... bardzo dużo... :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pani Cenzor 0 Napisano Lipiec 19, 2007 Nie przesadzaj z tym lękiem. Bujać to wiesz ... :D:D:D A reszta niech będzie milczeniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach