Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nadal walcząca

Mrożona Kawa -najlepszy sposób na letnie upały

Polecane posty

jak najbardziej rano robie na szybko pół na pół / woda mineralna + mleko, jak dobrze pobełtam ;) to sie ciut pianki zrobic bite smietany, lody to juz na popołudnie :)

Gość popowiedzcieee
a jak robicie ta kawe?

wysoka szklanka dwie łyzeczki rozpuszczalnej kawy 2 cukru troche waniliowego cukru pół szklanki wody wymieszac dopełnic zimnym mlekiem to moja kawa na szybko na rano :) mozna dac cała szklanke mleka ale dla mnie byłaby juz kawa za ciezka a jak jest czas to najlepiej zrobic z parzonej kawki

Gość proszę dajcie przepis
:-)

Gość proszę dajcie przepis
Ashley79--->wielkie dzięki;)🌻

Gość joł zią
a ja robie mniej wiecej tak jak aszlej tylko jeszcze daje troche lodow smietankowych i wlasnie bita smietane:) pyycha:D i mozna tez posypac starta czekolada :)

Gość gecyana_20072007
Mordeczki, ot przepis na frappe: * wysoka szklana * wlac troszke wody+2 lyzeczki kawy(najlepiej Nescaffe)+2 lyzeczki cukru(moze byc brazowy) * mixujemy maszynka do ubijania * 4-5 kostek lodu * dolewamy mleko skondensowane (wedle uznania)+zmrozona woda * pianke mozna posypac cukrem waniliowym,kakaem badz cynamonem :P sm@cznego !

mozna jeszcze posypac cynamonem albo pandicao (kakao w proszku dla dzieci) albo posłodzic miodem albo dodac zamiast zwykłego cukru, cukier migdałowy, picha

a ja robie tak: najpierw zaparzam kawke rozpuszczalna woda potem:dodaje cukru i miksuje (powstaje pianka ) potem powolutku daje mleczka i znowu mikser;)potem do zamrazalki na godzinke i potem juz zostaje tylko bita smietana mniammmmmmmmmmmm

Gość zawsze wychodzi że alkohol
:-P:-D