kamikl35 0 Napisano Lipiec 19, 2007 pomocy potrzebujerady który polecacie antyperspirant mam z tym problem wyprobowałam prawie wszystkich a i tak wstyd wyjśc gdzieklowiek bo wyglądam TRAGEDIA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ona500 0 Napisano Lipiec 19, 2007 Jeżeli się za bardzo pocisz, to zacznij stosować Antidral. Do kupienia w aptece za okło 10zł. Bardzo pomaga. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lejla 0 Napisano Lipiec 19, 2007 mnie bardzo odpowiada rexona (w kulce) lub secret (w sztyfcie) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
icetea 0 Napisano Lipiec 19, 2007 Tylko Antidral! Rewelacja!!! Używam tylko tego raz na tydzien, niekiedy nawet rzadziej i problem z głowy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ANEKO 0 Napisano Lipiec 19, 2007 polecam Vichy w kulce, rewelacja! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stara małpa 0 Napisano Lipiec 19, 2007 Ja lubię antyperspirant Fenjal. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fhfghfgh Napisano Lipiec 20, 2007 Super deo do kupienia tylko w aptece koszt 14-18 zł ale wystarcza na rok. Zero chemii, ogromna skuteczność. Bardzo polecam. Odradzam vichy bo drogi a gorszy od rexony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Vichy jest kiepski Napisano Lipiec 20, 2007 pomimo ze drogi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kroliczek1983 0 Napisano Lipiec 21, 2007 ja stosuję vichy i jest ok - ale trzeba raz na jakis czas zmieniac bo skóra sie przyzwyczaja (lubie ten zielony zapachowy) jako alternatywe stosuje nowy Etaxel z Oceanica (nie szczypie przynajmniej tak jak etiaxil czy antidral) ale na efekt tez trzeba poczekac troche i po zuzyciu opakowania zmienic na inny Jako 3 alternatywe stosuje Lady Speed stick- fruity splash (ślicznie pachnie) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tyko Napisano Lipiec 23, 2007 mialam taki sam problem,w 1 miesiac wydałam okolo 100 zł na rozne antyperspiarnty:/ mi pomogł zestaw: ANTIDRAL+NIVEA BALANCE w kulce(roll on) zero potu i zapachu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leanne 0 Napisano Lipiec 23, 2007 Ja stosuję Rexonę w kulce.Moja mama bardzo chwali sobie AA w kulce z kaszmirem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bl Napisano Lipiec 23, 2007 ja polecam na codzień vichy już poleciłam go kilku osobom i są bardzo zadowolone moim zdaniem wart swojej ceny: - na długo starcza - ładnie delikatnie pachnie w odrównieniu od innych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach