Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kobieta nie taka

Czy są jeszcze takie kobiety, które

Polecane posty

Gość Kobieta nie taka

nienawidzą pracy zawodowej i najchętniej zostają w domu? Ja mam skończone studia, kończę pracę magisterską , pracuję 3 lata i chcę to rzucić w kąt. Uwielbiam być w domu, piel;ęgnować ogródek, być w kuchni, sprzątać, być prawdziwą kurą domową. I jedyne co mnie trzyma to nadzuieja że niedługo będę sobie mogła na to pozwolić. Czy jest jakaś taka jeszcze?

Gość mnie w domu nudno
po prostu.,..wolę pracę i bycie między ludźmi:)

Gość jedna magda taka
Nie:) lubie domek, ale lubie cos robic, szkoda ze za to nie płaca.. dla mnie praca to łaczenie ducha z kasą, ale asa na 2 miejscu..

Gość ja tam z przyjemnością
bym posiedziała w domu,ale najpierw musiałabym znaleźć kogoś kto by mnie utrzymywał, ale nie ma tak dobrze trzeba zapierdalać w robocie

Gość jedna magda taka
Nie lubie bab co ciagle ich w domu nie ma albo na imprze albo na plotach.. :) domek to domek:)

Ja chyba bym tak nie chciała...po góra pół roku zatęskniłabym za pracą na 100%...choć swoją drogą na aktualną lubię sobie ponarzekać :D

Gość disizmi
nienawidze 'kurostwa domowego' i nienawidze pracowac. ci ludzi wkurwiaja mnie od samego rana. przychodza i tylko chca czegos, jak jakies sepy. nigdy wiecej nie wezme zadnej roboty, w ktorej wymagany bedzie ciagly kontakt z klientem. najchetniej chcialabym siedziec we wlasnym gabinecie, robic cos przy kompie i miec wszystko w dupie. od czasu do czasu pojechac gdzies i cos zalatwic, miec luzne godziny pracy, a jeszcze lepiej moc pracowac czesciowo w domu przy kompie.

Gość Kobieta nie taka
a no właśnie, najlepiej mieć męża który zarabiałby tak powiedzmy 4 tys. Wtedy bym mogła przejśc na "domowe". Tylko że niestety mój jeszcze tyle nie ma :(

ewentualnie praca tak z 4godziny dziennie a nie tak jak teraz cały dzień w robocie,dopiero wieczorem jest się w domu

Gość disizmi
wlasnie, 5 godzin dziennie byloby wystarczajaco. tylko zeby jeszcze za to placili tak jak teraz praca za 10...

Gość Kobieta nie taka
disizmi, u mnie pewnie też z tego to trochę wynika, że mam ciągły kontakt z ludźmi i to dużo bo jestem nauczycielką. Nienawidzę swojej pracy niestety i nie zanosi się że ją polubię. Jak przyjdzie wrzesień to się chyba popłaczę.

Gość dobrze wiesz
4 tysiące na rodzinę? A dzieciom chleb ze smalcem dasz? No sorry. Za 4 tysiące to ja sama ledwo wyżyję :O Chyba że nie macie nic do roboty poza pielęgnacją ogródka. Ja tam lubię na wczasy pojechac, mieć fajną brykę, i inne takie.

Gość Kobieta nie taka
Fajną brykę już mamy, w końcu pracujemy już 3 lata razem, mamy też dom i mieszkanie, dzieci nie i nie planujemy jeszcze trochę. Na wakacje nie jeździmy bo byliśmy już w prawie całej Europie przed ślubem, nie lubimy jeździć zresztą. Rzekę mamy przed domem, niedaleko góry i znajomych, tak więc 4 tys to aż nadto :)

Gość disizmi
to zmien prace. ja jestem dopiero w trakcie robienia studiow i nie jest to dosc szeroka specjalizacja - NASZCZESCIE.

no o.k. ale nauczyciele to i tak mają dużo wolnego,teraz 2miesiące, a my wszyscy pozostali odbijamy się z 2tygodniami urlopu w wakacje i to z wielką łachą od pracodawcy wyproszonymi, swoją drogą nie chciałbym żebyś uczyła moje dziecko,z takim podejściem:O mam znajomych nauczycieli i czasem mam wrażenie że nie doceniają tego co mają,kilka godzin w pracy,soboty,niedziele,długie weekendy w domu, a reszta całe dnie w pracy,dziecko widzi się tylko wieczorem itd. ale szkoda słów,idę stąd lepiej...

Gość Kobieta nie taka
ja tam z przytjemnością - to nie dyskusja o nauczycielach, o tym już były tematy więc jadem sobie strzelaj gdzie indziej. J a tez się cieszę że nie uczę dzieciaka takiego rodzica :) To nie grzech że nie lubię zawodu nie?

Gość Kobieta nie taka
tutaj raczej napisałam by sobie pogadać z podobnymi kobietami, a nie dyskutować o nauczycielach, zre4sztą jeśli tak zazdrościsz i tyle maja wolnego to leć na nauczyciela sam(a) - nikt nie broni.