Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dominika_21

Mój chłopak przeze mnie zawalił 2 kierunki studiów...

Polecane posty

Gość Dominika_21

Jakiś czas temu spadlo na nas takie ogromne zauroczenie, że nie mogliśmy się od siebie oderwać, a on nie chodził na zajęcia nawet... na kolokwia, na egzaminy... a teraz jest między nami coraz gorzej i jak się rozstaniemy i tak będe miała wyrzuty do końca życia, chyba jednak nie żyje się tylko miłością?

Gość a to pewne ze go wywalili
?????????

Gość 28/2
uuuuu.... i co na to jego rodzice?

Gość Dominka_21
unikam ich jak ognia ;)

Gość czarna_róża
Jak to przez Ciebie? Nie powinnaś mieć absolutnie wyrzutów sumienia! Co, zmusiłaś go do zawalenia studiów? Chyba ma swój rozum i wie, co robi. Gdyby nie był dzieciakiem, potrafiłby wszystko pogodzić. Szkoda słów. I nie daj sobie wmówić, że to Twoja wina!

Gość miszka piszka
Boże... po raz kolejny dyskusja, gdzie kobiety uwazają , ze muszą myslec za siebie, za faceta, za jego rodzine , za jego byłe żony.... To jest człowiek, który zdał egzamin DOJRZAŁOSCI - jest dojrzaly, ponosi odpowiedzialnosć za swoje czyny i decyzje. Jeśli zawalił studia, to tylko i wyłącznie on zawinił. Ty może byłaś jakimś czynnikim, ale tylko czynnikiem. Nie jestes winna - nic a nic

E tam studia, ważniejsze uczucia i seks. A po studiach i tak robota za 900pln , no chyba że ma ktoś znajomości, ale do znajomości to i studia nie potrzebne.

Też miałam kiedyś faceta, który zawalił studia i zwalił to na mnie.... co za bezsens, czy ja go zmuszałam żeby tkwił ze mną zamiast na egzaminie...

Gość to normalneee
ze robicie fochy ze facet krotko u was siedzi i pozniej zawala studia :o

Gość gflk
tez zawaliłam ale się nie poddałam tylko ......zdawałam jeszcze raz teraz jestem znów na studiach

Gość Nie uważam ...
że to jest twoja wina, on jest dorosły i powinien wiedziec co robi i ponosic konsekwencje swojego postepowania