Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale fajoweee

CZY WASZE MATKI TEŻ CIAGLE NA WAS SIE DRA I SUROWO DO WAS ODNOSZĄ CODZIENNIE???

Polecane posty

Gość Wanilia 1981.01.01
a moja mamusia nie zyje i bardzo zazdroszcze wam ... szkoda ze nie którzy tego nie docenieja ze je maja

Gość
a szkoda, że matki nie doceniają, że mają dzieci :/ dopiero jak podejrzewano, że mam raka, to mama się mną przejmowała, a poza tym to jestem czarną owcą i czasem się zastanawiam, po co się urodziłam :/ przecież mają syna geniusza :/

Gość Wanilia 1981.01.01
Kuraiko i tez tak moze byc ,mysle ze mama kocha cie tak mocno jak brata, a ty jestes nastawiona ze jestes czarna owcą ciagle bedziesz twierdzic ze tak własnie jest ...

Gość
może kocha tak samo mocno,ale zupełnie inaczej :/ niestety nawet obcy ludzie to zauważają, czyli jednak coś jest nie tak. on jest traktowany jak królewicz kiedy przyjeżdża do domu ze studiów, jak ja przyjeżdżałam to nie miałam żadnej taryfy ulgowej. dodam że on jest starszy. jak się dostałam na studia, to matka mi powiedziała że i tak wylecę, no i wykrakała, ale jak można komuś tak mówić. teraz studiuję co innego i słyszę, że moje studia to żadne studia. za to brat jest fakanym geniuszem, nic nie mogę mu powiedzieć, bo od razu mam ochrzan od matki, że jestem podła i się go czepiam (jak np mówię mu żeby podciągnął sobie spodnie itp) moja matka chciałaby, żebym tańczyła jak ona zagra, niestety to się skończyło parę lat temu, a ona nie może się pogodzić, że mam inne poglądy na pewne sprawy. rodzice mnie traktują jakbym nadal miała 15 lat, nie dalej jak dwa dni temu usłyszałam, żebym nie piła piwa na mieście

Gość Wanilia 1981.01.01
przykro mi ..naprawde pogadaj z nia szczera rozmowa ...