Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość only for A

temat dla Asiuni -

Polecane posty

dlaczego nie ? może w końcu któraś Asiunia trafi ;) ;) czarna skórzana ? :classic_cool:

kombinator z Ciebie - a myslałam ze sobie poszłeś;)

Koc miły czy niemiły , dla większości zbędny podczas tych upałów :P :P :classic_cool: a teoria zawsze się nada ;) ;) Only a nie da się jej jakoś inaczej poszukac ? ;) zadzwonić, zagadać et cetera ?

nie mam - ale jak pytasz czy szleje na forum to tak - mam tyle energii , ze muszę ja gdzieś spożytkować

pomimo tego, że fizycznie mnie niesamowicie kręci ... intelektualnie jesteśmy całkowicie niedopasowani :( wszystko nas różni prawie :O

Koc miły czy niemiły , dla większości zbędny podczas tych upałów\" tak dla większości - bo tylko wybrańcy mają koc ;)

duże i brazowe - ale ty Aski szukasz .

Koc eeee tam wybrańcy :P wybrańcy to mają teorię :D :D :D koca se w każdej biedronce za grosze kupisz a teoria bezcenna :classic_cool: Only ale nie bo nie czy nie bo co ? możesz jakoś podeprzeć ? ;)

Koc eeee tam wybrańcy- - Tak wybrańcy a w Biedronce masz , podróbki ;) wybrańcy to mają teorię . - dziewczyne teorie ma kazdy - zobacz na naszych posłów osłów wszyscy maja swoja teorie :)

Only ale jakbyś jakies konkrety podał to może dało by się pomóc ? ;) ;) ;) co 3 (aktualnie) głowy to nie jedna ;) Kocyku nie śmiem się z Tobą spierać ale moja prawda jest najmojsza tak czy siak ;) ;) ;) a na poważnie to mam zielony kocyk i kocham go straszliwie :D :D

to prawie jak ja kocham swoja teorie co do rządu ;)

tak sie poddałeś ? W palnach masz inna Aske ? ps. Powiedz mi dlaczego faceci to dupki ?

Gość no dobra.
piszesz ze ona fizycznie cie kreci..a kochasz ja ?

pytałam o facetów nie o ciebie - nie ciebie miałam na mysli .Pytam bom zła kobieta .

oj wiem , ze jesteś ale ja pytałam całościowo dlaczego jesteście tacy beznadziejni - pytam ciebie jako faceta nie oceniając Ciebie - ok;)

Gość zlota...
chyba nawet wiem kto Ty jestes :D