Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tyle mam dziś do powiedzenia

Uważam iż kobiety nie zasługują na FACETÓW.

Polecane posty

My FACECI wiążemy się z wami, maluczkimi istotami, tylko dlatego, bo wykorzystujecie nasz słaby punkt - popęd seksualny. Gdyby Pan Bóg zamiast marnego żebra, podarował Adamowi drugiego samca, to świat byłby lepszy:o Koniec tematu.

Gość take cóś
ww.kretyni.pl

o ile pamiętam to ten cały Bóg żebro Adamowi podjebał, a nie podarował :-0 ale oczywiście moge sie mylić :-0:-P

Gość czarna_róża
To proszę bardzo, bierzcie się za swoich kolegów. My sobie chętnie popatrzymy.:)

Gość dyzia hede
a wy sami nie wiecie czego chcecie!!!!!najpierw kobieta wam sie podoba jest wszystko ok a po 2 tygodniach zmiana nastawienie to chore!!!!!

Bóg żebro Adamowi podj**ał, a nie podarował to jeszcze gorzej:o

No fakt , nikt cie nie tzryma , masz wielu pieknych facetów dookoła wiec w czym pronblem :)

Gość KRZYSIUS
Tez tak uwazam

Gość mncvcvc
niby glupie stierdzenie ale cholernie dalo mi do myslenia. co by bylo jakby faceci nie mieli popedu plciowego? prawda jest oczywista - ZADEN NIE WIAZALBY SIE Z KOBIETA !!! chodzilo by sie tylko do szpitaly zapladniac i lreszta nas nie obchodzi. sperma bylaby dojona a nie szla z wytryskiem. czy to nie daje wam kobiety do myslenia? jestesmy zainteresowani waszymy ciplami i ustami robiacymi loda, cyckami do trzymania w czasie ruchania od tylu, bo niestety nie rozijacie sie w zadne sposob intelektualnie skoro mozecie miec faceta sama doopa ! wy nie potraficie zyc same, faceci tak. my nie musimy miec kogos do prowadzenia za raczke, wy tak. smutne,...