Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość e2e3e

Czy jak sie bierze furagin to mozna pic alkohol!!!wazne!!!

Polecane posty

Gość gość
w ulotce jak wul pisze nie nalezy. spozywac alkoholu przy kuracji.

Gość gość
pić dużo wody nie gazowanej po 8 godz. spokojnie można piwko wypić

Gość gość
Witam, ja też źle się czułam biorąc furagine i wypijając jedno piwo. Zrobiłam się czerwona na twarzy i serce chciało mi wyskoczyć.

Gość gość
po tej calej aferze w komentarzach balem sie napic po 5 dniowej kuracji, aczkolwiek zdecydowalem ze 34h po ostatniej tabletce, pilem cala noc, i powiem tak : zero objawow, o ktorych mowa wyzej. azczkowiek nie polecam mieszac jesli substacje nie wydala sie z organizmu. mozna sobie pomoc piciem wiekszej ilosci wody. pisze komentarz bo taki sam bym chcial przeczytac i pomoglby mi podjac decycje. pozdrawiam cieplutko

Gość gość
Po piwie nic mi nie było, ale potem wypiłam wódkę - kilka shotów w krótkim odstępie czasu i się zaczęło - przyspieszony puls, czerwona twarz, plamy na szyi i dekoldzie - a furagine przestałam brać 3dni temu. Co strasznego - uważajcie na siebie nawet kilka dni po kuracji!

Gość Piotr

Zdazoło sie pochlać wudy nic mi nie bylo

Gość Kama

Juz znam odpowiedź na mój problem pojawiły sie plamy na szyi po alkoholu (2 piwa) duszności  nie mialam ale w 1 dzień bralam tylko 2 szt furaginum i jakaś plama z tylu u szyi się  pojawiła. Następnego dnia 2 szt również furagin.. wzielam profilaktycznie pytalam męża czy to nie zaszkodzi twierdził ze nie...tym razem wyliłam więcej piwo plus wódka z 6 kielonków... Dodam że nie upilam sie czułam sie bardzo dobrze No i jak mnie plamy oblazły to aż puder musiałam wyciągnąć bo strach patrzeć. Dziś plam nie mam ale nie pije i tabletek też nie biorę. Myślałam że coś z wątrobą mam ale badania niedawno robilam usg  i było ok. 

Ja zaczelam F regularnie stosowac od 2008do dnia dzisiejszego.Czyli juz 12 lat. Jak wiemy kiedys , na ulotce nie byly zawarte zadne informacje odnosnie przeciwskazan do stosowania furaginy z alkoholrm. Czasami nawet przepijalam furaginum piwem.I zsdnych czerwonych plam ani skutkow ubocznych.

Po tylu latach jedyne co sie wyadrzylo,to mam lekkie mdlosci po zaywaniu tego leku.I nic wiecej.Wiec BEZ PANIKI!

Ja zaczelam F regularnie stosowac od 2008do dnia dzisiejszego.Czyli juz 12 lat. Tzn.mialam i mam bardzo czeste nawroty.Jak wiemy kiedys , na ulotce nie byly zawarte zadne informacje odnosnie przeciwskazan do stosowania furaginy z alkoholrm. Wiec nieswiadoma skutkkw ubocznych zdarzalo mi stosowac to w takim polaczeniu.Czasami nawet przepijalam furaginum piwem.I zsdnych czerwonych plam ani skutkow ubocznych.Nigdy!

Po tylu latach jedyne co sie wyadrzylo,to mam lekkie mdlosci po zaywaniu tego leku.co zapewne jest spowodowane tym,ze moj organizm ma juz dosc tego leku.Wiec BEZ PANIKI!