Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yjufgnhcFShkjDGBVj

Nie wiem co to jest prosze o pomoc?

Polecane posty

Gość yjufgnhcFShkjDGBVj

Od jakiegoś czasu bolą mnie kolana, a także czasem odczuwam sztywność w łokciach. Kiedyś już mnie bolały kolana później przeszło i myślałam ze mam to już za sobą, ale niestety znowu ból wrócił, taki paraliżujący który utrudnia mi chodzenie. Dodam ze mam 24 lata. Nie wiem co mi jest nie wiem do jakiego lekarza pójść. Najchętniej to sama bym sie wyleczyła ale nie wiem co to za choroba. Czy ktoś może wie co to z choroba, albo ma podobnie jak ja? Proszę o pomoc.

Gość olla...
idz do lekarza rodzinnego

Gość trisha342
To mi wygląda na bóle reumatyczne,moja siostra tak kiedyś miała i lekarz przepisał jej jakieś tabletki i maści rozgrzewające.Spróbuj to smarować,można też np spirytusem a jak ból nie ustąpi to idź do lekarza

Gość yjufgnhcFShkjDGBVj
Tylko ja chciałabym wiedzieć jak ta moja choroba sie nazywa, i czy przy reumatyźmie robi sie jakies badania, bo zazwyczaj jest tak ze jak idzie sie do lekarza to on zamiast leczyć przyczyny to leczy objawy dając srodki prezeciwbólowe. A ja nie chce sie faszerować lekami.

Aby rozpoznać choroby reumatoidalne ( np: rzs, dna itp) należy porobić trochę badań. Niektóre, zleca tylko reumatolog, inne rodzinny lekarz. Stawy też mogą boleć od zakażeń bakteryjnych ( paciorkowce, chlamydie itp) , ropnych migdałów. Albo jakieś uszkodzenia, obciążenia. Lepiej tego nie lekceważyć. Stawy to ważna rzecz.

Gość ferdeczka
moze masz skłonność genetyczną do gośćca i artretyzmu

Gość yjufgnhcFShkjDGBVj
Dzięki za wasze odpowiedzim, moja babcia miała reumatyzm i osteoporoze. a od czego moze to byc te zakarzenie bakteryjne, co je pooduje.?

Gość yjufgnhcFShkjDGBVj
to było pytanie do Hinter? Hinter Aby rozpoznać choroby reumatoidalne ( np: rzs, dna itp) należy porobić trochę badań. Niektóre, zleca tylko reumatolog, inne rodzinny lekarz. Stawy też mogą boleć od zakażeń bakteryjnych ( paciorkowce, chlamydie itp) , ropnych migdałów. Albo jakieś uszkodzenia, obciążenia. Lepiej tego nie lekceważyć. Stawy to ważna rzecz. Od czego mogą byc te zakażenia bakteryjne, chodzi mi o top co powoduje ze te bakterie sie pojawiaja?

Gość następne puste dziecze
które kafeterię uważa za najlepszego lekarza wszechczasów... puknij sie w głowę dziewczyno i idź do lekarza!!! no chyba ze nie to przyłóż sobie kapuste do stawów (ale musi być ścięta o północy koniecznie z południowozachodnich pól polski)

Gość Justin 2413
nie obrażaj mnie bo ja tego nie robie w stosunku do ciebie a kafeterii nie uwazam za lekarza wszechczasów tylko chce sie dowiedzieć czy toś wie coś na ten temat a to czy, no chyba ze TY SAMA stosujesz sie do wszystkiego co ktoś ci powie i tańczysz tak jak ci zagrają. To ze ktos cos mi powie na dany temat to nie znaczy ze ja wchłone to bez zadnej krytyki i własnego rozeznania jak gąmbka, a nie wiem czy wiesz po co jest forum po to chyba zeby porozmawiać o róznych sprawach.

Gość ja Was pogodzę
wejdź do tematu "Morfologia krwi, OB, mocz, cholesterol etc." na poniższej: www.vademecum.zdrowia.prv.pl a zorientujesz się o wynikach pewnych badań i sama dojdziesz do wniosku, że zamiast przykładać "kapustę" pójdziesz do lekarza rodzinnego, a on Cię skieruje na 100% do reumatologa. Hey. Odpisz jak poszło.